2XL Fleet Defense pentru iPhone/iPod Touch

Screen-shot-2009-12-05-at-12.12.21-PM 2XL Fleet Defense este un produs al companiei 2XL Games care spre deosebire de 2XL Supercross si 2XL ATV, 2 jocuri de tip racing, ne prezinta o alta perspectiva, si anume cea a jocurilor de lupta. Prins in mijlocul unui incident diplomatic international, esti pilotul unui avion de lupda F-35, ce are ca principana misiune de a apara un portavion de atacurile inamice indreptate impotriva sa, atat pe mare cat si din aer. Practic jocul va prezinta o vedere 2D asupra oceanului, avand in mijloc portavionul care este tinta atacurilor, iar F-35 vostru se invarte injurul acestuia pentru-al proteja. In partea dreapta sus a a ecranului aveti un radar unde va vor aparea toti inamicii care se apropie, iar facand click pe un avion sau o nava veti da camanda avionului vostru sa il/o atace folosind o racheta.

Portavionul din mijloc suporta un anumit nivel de damage pana sa fie distrus, dar se poate repara singur in momentul in care avionul vostru se afla pe punte fara sa fie atacat. Portavionul are si un sistem de aparare, generic numit Phalanx care desi este indeajuns de puternic pentru a distruge orice amenintare la care este supus, se incarca foarte greu, asa ca folositi-l numai in cazul in care aveti neaparata nevoie.

Daca v-am starnit interesul atunci puteri cumpara jocul din US Store la pretul de 1.99$ de aici, in RO store deocamdata nu este. Si acum un trailer :