Dragon\’s Lair pentru iPhone

dl1-300x200 Celebrul joc Dragon’s Lair lansat la inceputul anilor ’80 a ajuns in sfarsit si in AppStore. Joculetul care a fost o adevarata dovada de maiestrie si unicitate la lansare si-a pastrat reputatia de-a lungul timpului, iar cererile fanilor de a porta jocul pentru iPhone au fost in sfarsit ascultate si puse in practica. Versiunea pentru iPhone va pune in pielea personajului principal pe care il puteti controla de-a lungul jocului cu ajutorul unui touchpad directional si a unui buton pentru atac care va permite sa scoateti sabia si sa va atacati inamicii, butoane care pot fi redimensionate in 3 versiuni : small, medium, large. De-a lungul jocului veti avea de asemenea optiunea sa alegeti intre 3,5 sau vieti infinite, deisigur ca pentru a beneficia de o experienta cat mai completa va recomand sa jucati in cel mai greu mod.

Jocul are drept scop salvarea unei printese care se afla in lair-ul unui dragon mitic, temut de oameni si aproape imposibil de invins, personajul are trecut peste foarte multe obstacole si primejdii pentru a-si salva printesa, actiune care, cred eu, va  va tine ocupati ceva vreme.

Daca va intereseaza jocul il puteti cumpara din US Store la pretul de 4.99$ de aici, iar din RO Store pentru 3.99€ de aici. Si un mic gameplay video cu jocul.