Aplicatie Hootsuite pentru iPhone/iPod Touch

hootsuite_0191-200x200 Hootsuite a anuntat in cursul zilei de ieri ca a lansat in AppStore o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch, ce aduce pe celebrele terminale serviciile pentru Twitter si nu numai ale celebrei companii. Hootsuite ofera utilizatorilor posibilitatea de a se loga si utiliza mai multe conturi de Twitter in acelasi timp, are suport pentru liste si aduce de pe web serviciul de “analytics”.

Hootsuite introduce o optiune care eu cel putin nu am vazut-o pe alte aplicatii de acest gen si anume “scheduled tweeting”, adica programarea tweet-urilor voastre pentru a fi transmise la anumite ore. Trebuie doar sa alegeti de pe care cont doriti sa trimiteti tweet-ul, sa setati ora si ziua si voila, nici macar nu trebuie sa aveti calculatorul deschis si tweet-urile voastre vor aparea pe Twitter.

Serviciul de analytics, ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea cate persoane dau click pe link-urile trimise de ei, oferind statistici detaliate despre profil, zi, ora, si numarul de click-uri pentru fiecare tweet/url in parte.

Aplicatia este foarte customizabila si are un meniu extrem de usor de utilizat, aveti grija sa nu va pierdeti prin statistici.

Daca doriti sa o downloadati, o gasiti cu 33% reducere, pentru 1.99$ in US AppStore aici si pentru 1.59€ din RO AppStore de aici.