WiFiPhoto pentru iPhone/iPod Touch

23463 Astazi a fost lansata versiunea 1.2 a aplicatiei WiFiPhoto pentru iPhone/iPod Touch, o aplicatie foarte interesanta pentru cei care vor sa arate pozele facute cu telefonul direct in pagina browser-ului favorit catre mai multe persoane, sau odata cu versiunea 1.2 direct pe ecranele TV daca au telefonul conectat la o consola de jocuri. Dar aplicatia aceasta ofera nu doar utilizatorilor de iPhone sa vizioneze pozele prin intermediul browser-ului, ci, defapt, aplicatia indeplineste functiile unui web server, dand posibilitatea oricarei persoane sa vizioneze pozele din telefonul vostru, conectandu-se cu web browser-ul favorit la IP-ul telefonului vostru. Aplicatia ofera totodata posibilitatea de a downloada pozele direct din telefon, direct de pe calculatorul celui care acceseaza IP-ul, iar in cazul selectarii mai multor poze, aplicatia le arhiveaza pentru a usura downloadarea.

Utilizatorii pot alege care poze sa fie afisate in browser, aplicatia dand posibilitatea selectarii unei arhive zip cu pozele selectate ce poate fi downloadata direct prin accesarea link-ului in browser.

Pana in momentul de fata aplicatia suporta urmatoarele browsere : Internet Explorer, Safari, Chrome si Firefox. Mie unul, mi se pare foarte utila aplicatia, in special datorita faptului ca pot arata persoanelor care se afla la mii de kilometri distanta pozele direct din telefonul meu, fara a trece prin procesul copierii, si uploadarii/trimiterii prin e-mail.

Daca va intereseaza aplicatia o puteti downloada pentru 0.99$ din US AppStore de aici si pentru 0.79€ din RO AppStore de aici, iar pe final un trailer :