Google Phone, poze noi

google-phone-coryobrien-twitter Va povesteam in dimineata aceasta despre Google Phone, noul terminal mobil al celor de la Google, nu o sa reiau povestea, o sa fac doar cateva mici completari si o sa adaug 2 poze noi aparute intre timp. Se pare ca angajatii de la Google au avut putin timp sa se joace tu telefonul, s-a descoperit ca are o camera de 5 megapixeli, ecranul este la fel de “sensibil” ca al iPhone-ului, dupa cum spuneam si ieri, este la fel de rapid ca un iPhone si ca denumirea sa ar putea fi schimbata in Nexus One, nume care a fost vehiculat inca de la primele zvonuri despre Google Phone. Practic lumea spune ca este un iPhone cu un telefon mai mare si o rotita de scroll.

Angajatii de la Google sunt foarte multumiti de telefon(e facut de compania lor, mi se pare normal, trebuie sa se vanda bine) si eu vad toata treaba asta ca pe o strategie de marketing a celor de la Google. Au dat telefoanele doar angajatilor pentru a starni interesul publicatiilor si site-urilor IT, ceea ce s-a si intamplat, si mi se pare o strategie foarte eficienta si extrem de necostisitoare. Google a avut intotdeauna oameni inventivi, deoamdata n-au dat gres.

Vazand pozele noi, imi schimb putin parerea legata de design, arata destul de ok telefonul, si ecranul acela, daca intr-adevar este la fel de sensibil ca al unui iPhone, o sa faca o diferenta destul de mare pentru cei care se gandesc sa-si achizitioneze un smartphone in prioada ulterioara lansarii. Sper doar ca cei de la Apple sa se gandeasca si ei la introducerea unuia asemanator, ca dimensiuni si calitate desigur.

phone99-htc-dragon-nexus-one-600