The Simpsons Arcade pentru iPhone

Dupa 20 de ani de The Simpsons, vreo 2 filme de lung metraj si cateva jocuri video, iata ca celebra familie The Simpsons ajunge in sfarsit si pe ecranele iPhone/iPod Touch-urilor sub forma de arcade game. Dupa cateva jocuri video care n-au stralucit mai deloc prin anii `90, nu va asteptati la prea multe nici de la varianta pentru terminalele Apple.

In varianta pentru iPhone/iPod Touch jucati controlandu-l pe Homer care are drept obiectiv descoperirea unei gogosi misterioase in care se ascunde un stick usb ce detine informatii secrete dupa care toata populatia din Springfield alearga. Pe Homer il controlati prin intermediul a 2 butoane aflate in partea dreapta si un joystick pozitionat in partea stanga a ecranului, Homer fiind capabil sa faca o serie intreaga de lovituri pentru a dobora oamenii trimisi cu scopul de a-l stopa din gasirea gogosii misterioase(stiu ca suna ciudat).

Pe parcursul jocului puteti gasi diferite arme pe care le puteti folosi pentru scurte perioade de timp sau diferite power-ups care va trimit in ajutor un al membru al familiei Simpson : Bart care urca pe umerii lui Homer si trage cu o prastie, Lisa care apare pe ecran si omoara toti inamicii si Marge care il arunca pe Homer intr-un spin incontrolabil care ucide toti inamicii spre care il indreptati.

Jocul nu e grozav deloc, dar daca totusi vreti sa-l incercati, il puteti downloada pentru 4.99$ din US AppStore de aici, in RO AppStore nu l-am gasit, iar pe final un trailer cu jocul in actiune :