RoRadio 2.0 update

Una dintre aplicatiile mele favirote, RoRadio, a fost updatata astazi la versiunea 2.0 printr-un update direct din AppStore. Pentru mine, unul din cele mai mari lipsuri ale iPhone-ului este functia radio(desi 3GS-ul meu din punct de vedere hardware este capabil de asa ceva) si aceasta aplciatie a acoperit destul de mult aceasta functie desi pentru a beneficia de ea trebuie o optiune de date destul de maricica.

Fata de versiunea anterioara, RoRadio 2.0 vine cu o interfata total schimbata, in partea stanga aveti un slider pentru volum , in partea dreapta aveti lista de post-uri care odata cu update-ul include cateva nume noi, ajungand la un total de 17, sub ea aveti o bara cu play/pause si traficul consumat de streaming, atat cel curent cat si totalul(aplicatia precedenta avea unele probleme cu calcularea traficului, sper ca in aceasta versiune sa se fi rezolvat problema aceasta); sub ea aveti logo-ul postului pe care il ascultati, iar in partea de jos a ecranului, langa imaginea cu radio-ul aveti un buton care cauta update-uri pentru aplicatie, din cate imi dau seama cauta dupa update-uri pentru lista cu posturi radio. Din descrierea de pe iTunes reiese ca ar fi si o optiune pentru a adauga posturi noi insa eu n-am gasit-o inca.

Iata lista de post-uri disponibile :

– City FM
– Europa FM
– Guerilla
– InfoPro
– Itsy Bitsy
– Kiss FM
– Magic FM
– National FM
– One FM
– Radio 21
– Radio Romania Muzical
– Radio Romania Cultural
– Radio ZU
– Realitatea FM
– RFI Romania
– Romantic FM
– Smart FM
– Vibe FM

Dupa cum va spuneam, este una din aplicatiile mele favorite asa ca v-o recomand cu placere, felicitari baietilor de la Codesignium, au cateva aplicatii pentru romani foarte utile.

Daca doriti sa luati aplicatia, o puteti downloada gratuit din RO AppStore de aici.