Nexus One naked specs

Ok, a trecut ceva timp din momentul in care angajatii Google au fost primii care s-au bucurat de Nexus One, acum a venit momentul anuntului oficial de la Google in care sunt prezentate specificatiile tehnice ale telefonului, preturile de vanzari si altele.

Informatiile mele anterioare legate de Nexus One au fost cat se poate de aproape de realitate, in plus fata de cele prezentate aici, din specificatiile oficiale reiese ca telefonul va avea un procesor Qualcomm de 1GHZ(oh da!), 512 MB de ram(desi 256 pentru iPhone sunt mai mult decat suficienti), ecran AMOLED de 3.7 inch, compas digital si altele, o sa atasez mai jos si continuarea listei de specificatii. Deasemenea va spuneam aici ca Nexus One va lasa AT&T-ul in afara operatorilor compatibili, ei bine acest lucru s-a adeverit doar pe jumatate pentru ca telefonul va functiona pe reteaua AT&T insa numai pe Edge.

Din primele informatii se pare ca telefonul va fi vandut de Google pe baza de invitatie pentru inceput, nu se stie inca cum vor fi selectati norocosii insa trebuie sa recunoastem ca Google are o echipa de marketing intr-adevar stralucita, ideea de a face acest telefon exclusivist va atrage foarte multa atentie in directia sa.

Ce pot sa spun? Procesor de 1 GHZ, 256MB Ram, ecran AMOLED de 3.7 inch, decodare h.264 si altele, parca Google a adunat toate doleantele utilizatorilor de iPhone si le-a folosit pentru a crea telefonul perfect. Cat de perfect va fi ramane de vazut insa din specificatii arata foarte bine. Aveti mai jos continuarea specificatiilor si un demo cu user interface-ul telefonului :