SiManager – copiati contactele din telefon pe cartela

Va mai aduceti aminte de iSim? Daca nu, va spune eu ca era singura aplicatie care permitea copierea contactelor din telefon pe cartela, o optiune atat de necesara pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone, o optiune care pe alte telefoane se gaseste fara probleme insa Apple a decis ca noi nu avem nevoie de asa ceva din moment ce avem marele iTunes. Ei bine, incepand de azi problema aceasta a disparut! Datorita unor developeri italieni a luat nastere proiectul SiManager care s-a concretizat intr-o varianta beta disponibila in Cydia in repo-ul http://test.beyouriphone.com, varianta beta care poate fi downloadata si testata de oricine.

Aplicatia este foarte simpla si usor de folosit, are practic 2 functii esentiale : copierea contactelor de pe sim in telefon si copierea contactelor din telefon pe sim. Puteti copia fie cate un contact fie toate contactele deodata, aplicatia categorizand pe diferite ulori contactele voastre dupa cum urmeaza : backgrond negru – contactul a fost copiat in telefonul vostru; background rosu – contactul a fost sters; background rosu inchis – datele contactului a fost schimbat.

Aplicatia este inca in varianta beta si trebuie testata de cati mai multi oameni deodarece in functie de modelul telefonului, firmware-ul,baseband-ul vostru aplicatia ar putea sa mearga sau sa nu mearga. Spre exemplu mie nu imi citeste contactele de pe telefon, nu stiu de ce, probabil pentru ca am 3GS dar mai astept, sunt sigur ca pana la urma ii vor da de capat.