iBluetooth status update

MeDevil, developer-ul aplicatiei iBluetooth, la fel ca si Ryan Petrich – developerul ProSwitcher, lucreaza sarbatorile astea pentru a pune la punct si a pregati lansarea din ianuare a aplicatiei. iBluetooth este o aplicatie foarte importanta pentru multi deoarece implementeaza functia de bluetooth file sharing care lipseste cu desavarsire din firmware-ul original datorita politicilor impuse de Apple. So MeDevil a postat pe Twitter un status update legat de aplicatie :

SDP-ul este Service Discovery Protocol-ul care asigura descoperirea si identificarea corecta a terminalelor care incearca conectarea la iPhone. Dupa cum bine stiti acest procotol avea probleme cu 3GS-ul si asta e unul dintre motivele pentru care iBluetooth nu functiona cu 3GS-ul, insa MeDevil a reusit sa refaca protocolul si acum functioneaza perfect, ba mai mult necesita mai putina memorie pentru asta.

Data lansarii oficiale este anuntata pentru ianuarie asa ca sper ca in zilele urmatoare sa vedem o varianta beta a noii aplicatii.