Concurs : Spider Alert promo codes giveaway

Dupa cum prea bine vedeti si in titlu astazi am pregatit pentru voi un mic concurs prin intermediul caruia eu si Armada Studios vom oferi 5 coduri gratuite pentru a downloada noua versiune a aplicatie Spider Alert.

Spider Alert va arunca lumea periculoasa a insectelor prezentandu-va povestea unui paianjen care trebuie sa supravietuiasca omorand alte insecte mai mici pentru a-si asigura hrana si incercand sa scape de muscaturile ucigatoare ale fratilor mai mari. Pentru a infrange paianjenii ucigasi trebuie sa aruncati panza de paianjen de-a lungul environment-ului, panza care va prinde orice paianjen care o calca dupa care il veti manca obtinand puncte care va vor ajuta sa treceti la urmatorul nivel al jocului. Grafica jocului este realizata foarte atent, modelele si animatiile 3D sunt foarte bine conturate iar environment-urile prezinta culorii vii aproape reale, potrivite cu tipul jocului. Din punct de vedere al gameplay-ului, accesul la urmatorul nivel se face prin acumularea unui anumit numar de puncte, iar gradul de dificultate creste odata cu avansarea in joc. Inca odata developerii romani ne arata ca sunt capabili sa produca jocuri de calitate, jocuri bune care rivalizeaza cu marile companii din acest domeniu. Aplicatia costa 1.59€ in AppStore RO, o puteti vedea aici.

Regulamentul concursului este foarte simplu : voi posta mai jos 2 video-uri, rolul vostru va fi sa va uitati la ele(sunt scurte) si sa lasati intr-un comentariu 2-3 cuvinte legate de ce va place la joculetul acesta. Concursul va dura pana luni 5 ianuarie ora 24:00 cand eu si un reprezentand de la Armada Studios vom alege 5 comentarii care vor fi premiate.

Primii 4 comentatori vor primi cate 1 cod : dar sa fie un comentariu cat de cat relevant. Daca vor fi mai mult de 10 comentarii imi rezerv dreptul de a alege care dintre comentatori va primi cod.