The Sims 3 World Adventures

1

Nu cred sa existe detinator de PC care sa nu fi auzit macar odata de jocul The Sims pentru ca este unul dintre cele mai populare jocuri create vreodata de EA Games si totodata unul dintre cele mai profitabile pentru gigantica companie. Acum cateva luni a aparut si prima varianta a jocului pentru iPhone/iPod Touch si a ajuns rapid in topul celor mai cumparate aplicatii din AppStore generand vanzari record insa dandu-le totodata utilizatorilor senzatia ca acei 64 MB de ram sunt mult prea insuficienti pentru a face fata jocului(deoarece pentru a juca trebuia de multe ori introdus telefonul in Safe Mode pentru a nu iesi din joc), lucru care a dus la nenumarate discutii in comunitatea iPhone.

Iata ca a fost anuntat un alt joc al celebrei serii, The Sims 3 World Adventures se numeste, este separat de primul deci va trebui cumparat separat si promite sa fie cel putin la fel de bun/popular ca si primul. In aceasta noua versiune veti putea calatori in 3 locatii diferite : Al Simhara in Egipt, Champs Les Sims in Franta si Shang SimLa in China. Odata cu introducerea acestor 3 noi locatii vor aparea si cateva personaje noi, cariere si quest-uri complet diferite de prima versiune, in total 52 de obiective de indeplinit cu personajul vostru cat si 4 noi mini-jocuri.

Desigur ca noua versiune va fi intesata cu multe elemente noi : haine, piese de mobilier, cat si skin-uri pentru personalizarea caracterelor iar daca ati achizitionat DLC-ul in prima varianta, veti putea transfera toate modificarile din acea versiune in aceasta in plus puteti transfera inclusiv caracterele intre cele 2 variante ale jocului.

Inca nu a fost anuntata data de lansare a noului joc asa ca poate fi vorba de cateva zile/saptamani/luni, asa ca inarmati-va cu rabdare pentru ca va mai dura ceva timp.