iBlacklist update

iBlacklist, aplicatia care va ofera posibilitatea sa blocati anumite SMS/MMS-uri ori apeluri care provin de la un anumit contact din agenda voastra a fost updatata astazi la versiunea 3.1-5 prin intermediul Cydia. Aplicatia va da posibilitatea sa blocati anumite contacte, apelurile acestora vor fi respinse iar mesajele sterse imediat dupa primire insa asta nu e tot, aplicatia adauga posibilitatea de a ascunde anumite mesaje de ochii curiosilor, ascunde pop-ul SMS-ului cand il primiti, poate fi setat sa apeleze anumite persoane la ore prestabilite si multe multe altele.

Stiu ca majoritatea telefoanelor au unele dintre aceste functii adaugate by default in sistemul de operare insa prin blocarea lor de catre Apple a rezultat aceasta aplicatie care va permite sa faceti mult mai multe decat pe un telefon normal. Este aplicatia perfecta pentru a controla absolut toate aspectele legate de convorbiri, SMS/MMS-uri.

Iata noutatile aduse ce aceasta versiune :
– Full Backup/Restore using iTunes + Database Manager
– New option to accept the blacklisted caller to have its record on default history automatically erased.

Cam sarac changelog-ul, dar probabil intr-o versiune viitoare vor veni cu mai multe. Aplicatia vine in 2 variante : una free care are anumite optiuni scoase si una full care costa 12$ si poate fi downloadata din repo-ul BigBoss via Cydia.