Yahoo! Messenger 1.3.1 update

Varianta pentru iPhone/iPod Touch a celui mai popular chat client din lume, Yahoo! Messenger, a fost updatata astazi la versiunea 1.3.1 prin intermediul iTunes. Se pare ca utilizatorii aplicatiei au facut numeroase request-uri echipei de la Yahoo! si aceasta le-a ascultat doleantele aducand o serie de noutati prin acest update : posibilitatea de a schimbat imaginea de la avatar direct din aplicatie(aceasta fiind dupa spusele developer-ilor una dintre cele mai cerute optiuni), posibilitatea de a trimite mai multe tipuri de fisiere prin aplicatie direct in iPhone. introducerea a 4 noi limbi, etc.

Iata changelog-ul :

  • Customers now have the ability to configure your image from within the application.  This was one of the features most requested by users;
  • Users will now be updated in real time when their contacts change their image;
  • file transfer now supports additional file types, including Office documents, PDF files and video formats;
  • a new option for privacy allows users to ignore incoming messages from people not included in their contact list;
  • The application is now available in 4 new languages: Italian, French, German and Spanish;
  • several problems of programming have been solved.

Este de admirat faptul ca Yahoo! tine cont de ceea ce vor utilizatorii aplicatiilor sale si sper ca si alte nume mari(Apple!) sa adopte aceasta atitudine.

Aplicatia este gratuita si poate fi downloadata din orice AppStore world wide.

2 COMENTARII

  1. Nu-mi place veraiunea asta. De ce? Pai varianta 1.3 era mult mai stabila. Asta, 1.3.1 tot la a 3-a sau a 4-a accesare a aplicatiei se soldeaza cu un eject in springboard. A 2-a apelare e ok dar e enervant. Cu 1.3 nu am patit asa ceva niciodata. + de asta putem schimba imaginea avatarului din aplicatie, pai asta se putea face si in 1.3…

  2. @catanzaro27: In legatura cu crash-urile nu ma pot pronunta pentru ca de la versiunea 1.2 nu am mai instalat-o dar tin minte ca atunci avea probleme cu delogarea.
    In ceea ce priveste avatarul, ei se lauda ca e un feature nou, printre cele mai cerute, asa apare si in AppStore.