iVideoCamera 1.1 update

iVideoCamera, prima aplicatie care aducea in mod oficial pe iPhone 2G/3G posibilitatea de a inregistra video a fost updatata astazi la versiunea 1.1 prin intermediul iTunes. Poate va aduceti aminte de atunci ca aplicatia avea un numar destul de important de neajunsuri : rezolutie de filmare mica, lipsa capacitatii de a inregistra audio, limitarea inregistrarii la un minut, etc. La scurt timp au inceput sa apara si alte aplicatii care aveau drept principal scop acoprirea lipsurilor lasate de iVideoCamera pentru a aduce pentru utilizatorii de iPhone 2G/3G care inca nu au facut jailbreak cea mai buna solutie pentru a filma video.

Iata ce aduce nou versiunea 1.1 :

  • The video, recorded with high quality, will now have a resolution of 320 × 426 pixels;
  • Ability to record more than 15 minutes of video of low quality;
  • Increased up to 10fps frame rate (still mode “Low Quality”);
  • Ability to share videos also on: Twitter, Flickr, 12 seconds, Wi-Fi and FTP;
  • Added the ability to manage the video even from itself;
  • Fixed some problems;
  • The video will now be saved instantly, without having to wait (in the mode “Low Quality”).

Lista de noutati este destul de mare insa exista in continuare un mare minus, anume limitarea capacitatii de a filma video la doar 15 minute si numai pe low quality. In conditiile acestea nu pot sa spun decat ca developerii ar trebui sa se gandeasca din nou in legatura ce vor face pe viitor cu aceasta aplicatie pentru ca in comparatie cu celelalte nu-si prea merita banii, luand in considerare ca unele dintre celelalte aplicatii au si versiuni free.

Daca totusi doriti sa cumparati aceasta aplicatie, o puteti face si pentru 0.79€ o puteti achizitiona din RO AppStore de aici.

3 COMENTARII