iCamcorder 2G/3G adauga efecte live in timpul filmarii

iCamCorder este una dintre cele mai noi aplicatii care aduce capabilitatea de a filma video pe iPhone 2G/3G, oficial desigur pentru ca neoficial putem face asta de aproape 2 ani de zile. Spre deosebire de celelalte aplicatii care fie au limitari in a filma pentru o anumita perioada de timp, fie framerate-ul este la fel de slab precum un webcam prin Yahoo messenger, fie au o rezolutie foarte mica, aceasta aplicatie filmeaza destul de decent, la o rezolutie din care poti distinge “lumea” si in plus adauga posibilitatea de a face zoom de la 1-4x. Dar mai mult decat zoom-ul digital, aplicatia mai nou va da posibilitatea de a adauga efecte live, in timpul filmarii, astfel puteti face pe regizorul adaugand : black/white filter; old movie effectl; motion trailers si inverted colours and bloom.

Iata lista de features :

– Record high-quality movies instantly. Watch unedited movies published on our support page (http://camcorderapp.dw-c.de).
– High quality audio.
– No gigantic saving or encoding time, videos are encoded during the recording process.
– Several options to adjust recording quality.
– Share your movies on Facebook or YouTube.
– Send your recorded movies by Email.
– Download recorded movies via WiFi from the integrated webserver.
– Supports the Bonjour service publishing protocol.
– Zero-Configuration Setup.
– Beautifully designed user-interface.
– User-interface translated into English, German and French.

Si iata ce aduce nou versiunea 1.5 lansata ieri :

– Camera zoom : 1x,2x,4x;

– Added landscape recording;

– New user interface.

Este o aplicatie mult mai reusita din punctul meu de vedere fata de celelalte care se lauda ca aduc posibilitatea de a filma video pe iPhone 2G/3G si efectele sunt cel putin interesante dupa cum veti vedea si din video-ul de mai jos. Pentru cei interesati, aplicatia costa 0.79€ si poate fi cumparata din AppStore de aici.