Assassins Creed 2 – Dawn of Discovery in curand in AppStore

“In curand” e oarecum impropriu spus pentru ca celebrul joc din seria Assassins Creed a fost deja lansat in AppStore cu 2 zile in urma insa a fost retras repede pentru a fi mai intai oficial prezentat de Ubisoft.

Dupa primele vesti in legatura cu jocul pentru iPhone/iPod Touch, de la keynote-ul Apple din Septembrie anul trecut, compania producatoare a tinut in umbra pe toata lumea preferand sa nu ofere publicului nici un fel de informatii in legatura cu progresul pentru lansarea jocului.

Avand in vedere toata secretomania din jurul acestui joc, se credea ca va fi lansat odata cu versiunea pentru console insa odata cu trecerea acesteia ceata a acoperit din nou Ubisoft si departamentul sau de PR. Totusi acum 2 zile a aparut o varianta a jocului in AppStore insa a fost foarte repede retrasa, Ubisoft motivand aceasta decizie prin faptul ca jocul era incomplet, prezenta o serie de buguri si avea un pret gresit.

Totusi cei care l-au downloadat/incercat spun ca jocul isi merita banii si se ridica la nivelul seriei, ramane de vazut cum va fi noua varianta ce va fi lansata in urmatoarele zile, pana atunci va las in compania unul trailer.