Prima poza cu noua internet tablet de la Apple

Cu doar 6 zile ramase pana la evenimentul apple din 27 Inanarie incep sa apara si primele poze “adevarate” cu noua internet tablet de la Apple ce urmeaza sa fie lansata in cadrul evenimentului. Inainte de fiecare lanasre apar tot felul de “leaked pictures” care prezinta produsele in diferite ipostaze, incercand sa para cat mai originale si sa arate fara indoiala ca reprezinta intr-adevar realitatea.

Poza din stanga a fost facuta “in fata unui MacBook“, cel putin dupa relatarile celor care au prezentat-o insa stiind modul in care lucreaza Apple eu tind sa cred ca este un fake, ca de altfel toate pozele prezentate inaintea unui eveniment Apple. Ca si punct de referinta voi lua pozele cu iPhone-ul dinaintea lansarii acestuia in luna iunie a anului trecut, pozele cu iPod Touch 3G inaintea lansarii din Septembrie 2009, de fiecare data pozele au fost total pe langa si specificatiile de asemenea.

Cu toate astea trecem in revista posibilele zvonuri pentru ca nu poti sti niciodata de unde sare iepurele si s-ar putea ca la un moment dat un site sa prezinte poze intr-adevar niste poze adevarate cu un produs ce urmeaza sa fie lansat de Apple.

Au fost lansate foarte multe zvonuri in perioada aceasta si numarul lor va creste pe masura ce ne vom apropia de ziua zero, luati totul cu un gram de neincredere pentru ca Apple coordoneaza o mare parte din “dezvaluiri” si aceastea sunt in marea lor majoritate menite sa induca in eroare.