BiteSMS 4.6 beta 2a update + o functie interesanta

Saptamana trecuta va prezentam ultimele noutati in legatura cu versiunea 4.6 a BiteSMS, una dintre cele mai complete aplicatii destinate management-ului SMS-urilor pe iPhone. Versiunea 4.6 beta 2 a BiteSMS a adus o serie intreaga de noutati, de bug fixes dar a pavat calea pentru altele noi care au fost implementate in acest nou update, beta2a.

Insa inainte de prezentarea listei de updates vreau sa va anunt ca in beta 3 va fi introdusa o optiune destul de interesanta, ceva ce eu nu am mai intalnit pana acum, posibilitatea de a programa trimiterea unui SMS. E foarte interesanta aceasta optiune, si cu siguranta va face din BiteSMS un must have pentru cei care trimit SMS-uri cu regularitate

Iata lista de updates :

  • Added button “Delete All” in the settings of the template;
  • Changed the icon of the camera with a suitable apiù representing a “+” to the functions and emoticons;
  • Now if you press the camera icon closes the menu;
  • Improved interface for creating and managing the template;
  • Replace the written menu with icons;
  • Fixed bug found in the previous 7 Version.

Pentru cei interesati, BiteSMS 4.6 beta 2vpoate fi luat din Cydia din repo-ul http://www.bitesms.com/cydia/bitesms4.6

9 COMENTARII

  1. functia asta e disponibila si in 4.5, se numeste “Delay sending” si iti ofera posibilitatea de a da cancel la mesaj daca timpul de delay setat anterior nu s-a scurs inca.

  2. @Bodu: Presupun ca trebuia sa le setezi alocare pentru care vroiai schedule si ziua de nastere, asta e ceva mai usor de folosit insa sunt curios ce anume vor sa introduca nou.

  3. BiteSMS poate pune o parola pe mesaje? Nu vreau lock pe tot telefonul doar pe mesaje. Din ce am citit nu are. O recomandare?

    Merci.

  4. mai e unul.. se numeste Quicksms e destul de misto, dar costa destul de mult..pt ce face.. poti trimite sms-uri mai multor persoane deodata si are si functia de “delay sending” 🙂 .. il gasiti prin cydia.. mai are si quickbirthday si inca ceva..