FreeAppADay : Kryzer – aplicatia gratuita a zilei

Proiectul FreeAppADay continua astazi cu o noua aplicatie(aberanta again) denumita : Kryzer. De azi inainte voi scrie articole doar despre aplicatiile care merita intr-adevar sa fie pomenite, proiectul acesta e facut din cate vad doar ca sa scoata la lumina aplicatiile care nu se vand in AppStore, asa cred eu pentru ca nu vad cine ar da bani pe asa ceva.

Anyway, Kryzer este un arcade game clasic in care aveti o nava spatiala ce se invarte in cadrul unei roti gigantice omorand tot felul de cerculete care apar in diferite locuri ale traseului. Practic nava are delimitate niste rute de pe care va puteti abate folosind butoanele +/- iar prin omorarea cerculetelor primiti timp care va va ajuta sa faceti cat mai multe puncte in cadrul acelei runde.

Jocul este de o repetivitate fara margini, sincer sa fiu daca esti plictisit cred ca mai tare te-ar plictisi jocul asta.

So dupa cum spuneam acesta va fi ultimul articol despre aplicatii de la FreeAppADay pana vor incepe sa introduca aplicatii despre care merita scris, pana atunci, va las in compania trailer-ului. Link pentru Ro AppStore aveti aici.