Firmware 3.2 lansat in Ianuarie impreuna cu iTablet?

Iata o veste nu prea buna pentru toti cei care asteptau un OS complet nou de la Apple. Vestea vine de la compania de statistici Flurry care se pare ca ar avea date concrete ca iPhone firmware 3.2 e in teste inca din luna Septembrie, adica de la ultima lansare a unui firmware pentru iPhone/iPod Touch, pe, guess what… iTablet! Se pare ca Flurry a detectat caracteristici care s-ar potrivi cu noul device ce urmeaza sa fie lansat de Apple in cadrul conferinte de peste 2 zile, analizand logurile unor aplicatii downloadate din AppStore. Din declaratia de ieri a celor de la Flurry reiese ca Apple a testat pe acest device diferite aplicatii de la jocuri la aplicatii multimedia, unele apartinand companiei Flurry si prin intermediul tracking codurilor din ele compania a reusit sa obtina cateva detalii despre device-uri.

Din toate informatiile “recuperate” pana acum se pare ca noua internet tablet va rula iPhone OS 3.2 si nu 4.0 ceea ce este logic avand in vedere ca Apple nu a mai lansat de mult un firmware update si este prea devreme pentru un software nou, implicit un nou model de telefon. Cel mai probabil Apple va lansa noua internet tablet acum cu disponibilitatea de livrare abia in luna martie, iPhone OS 4.0 beta undeva prin martie cu lansare prin iunie/iulie cand este mult mai probabil sa primim si noul iPhone 4G.

Totusi nu este exclus ca si aceste zvonuri sa fie neadevarate si situatia sa fie complet alta si Apple sa iasa din rutina cu un nou firmware/iPhone inca de pe acum, dar mai sunt 2 zile in care vor aparea si alte ipoteze, pana una alta va astept pe 27 ianuarie la orele 20 aici pentru o sesiune de live blogging de la conferinta Apple.