AppTrackr.org are parte de 2 imbunatatiri

Apptrackr.org, inlocuitorul appulo.us si cel mai mare site cu aplicatii crack-uite din lume are parte de 2 imbunatatiri, una din ele este pur estetica insa cealalta este foarte utila in special datorita faptului ca unele aplicatii sunt hostate pe site-uri care uneori au mari probleme din cauza traficului foarte mare.

Prima dintre ele dupa cum spuneam deja este pur estetica si reprezinta adaugarea unui buton in partea stanga sub iconita aplicatiei, buton care contine un link catre pagina oficiala a aplicatiei din iTunes, pentru care vor sa o cumpere. O miscare inteligenta din partea celor de la AppTrackr prin adaugarea acestui buton pentru ca desi este un site de aplicatii crack-uite ofera utilizatorilor si un link de unde pot cumpara legal aplicatia.

Cea de-a doua modificare reprezinta adaugarea suportului pentru torrente, deci incepand de azi aplicatiile de pe AppTrackr.org care au fost uploadate si pe site-urile de torrente vor putea fi downloadate prin aceasta metoda. In parea de jos a paginii unde sunt link-urile de download pentru aplicatii au fost adaugate 2 iconite, una este iconita iTunes care, pentru aplicatii care sunt hostate pe site-uri de file sharing si cealalta pentru link-uri catre fisierele .torrent care va vor permite sa downloadat prin torrent respectiva aplicatie.

Eu spun ca adaugarea suportului pentru torrents este  o miscare buna pentru ca mai elibereaza traficul site-urilor de file-sharing care uneori sunt sufocate din cauza traficului, pe langa asta se reduce semnificativ sansa ca aplicatia sa fie stearsa de pe torrente asa cum se intampla pe unele site-uri de file-sharing.