Redsn0w 0.9 final aduce tethering si suport pentru iPod Touch 3G

Dupa ce in urma cu 10 zile, Dev Team a lansat varianta beta a redsn0w 0.9 pentru iPhone/iPod Touch, astazi MuscleNerd a anuntat pe Twitter ca in urma rezolvarii bugurilor au lansat astazi versiunea finala a programului de jailbreak compatibil cu sistemele de operare Windows/Mac.

Iata ce aducea redsn0w 0.9 in varianta beta :

  • Jailbreak firmware 3,1.2;
  • Customizing the bootlog, and the recovery logo: Given the problems caused by LogoMe, application, available on Cydia that allows you to change the logos boot / recovery after following the Jailbreak, the Dev-Team has thought well to implement this function in the new update Redsn0w.
  • Ability to set the “verbose mode”;

Si acum in varianta finala redsn0w aduce 2 bunatati, prima dintre ele este  tethering hack, practic acum tot ce trebuie sa faceti este sa jailbreak-uiti telefonul cu redsn0w si nu mai trebuie instalat nici un patch din Cydia, pur si simplu faceti un custom bundle cu setarile pentru tethering si gata. Partea buna este ca nu trebuie sa faceti un restore pentru a beneficia de aceasta facilitate, tot ce trebuie sa facei este sa repetati procesul de jailbreak folosind redsn0w 0.9.

Si pe langa rezolvarea problemei cu tethering, acum redsn0w 0.9 este compatibil si cu iPod Touch 3G insa doar pentru tethered jailbreak, nu exista inca o solutie pentru jailbreak complet, cand va aparea va voi anunta.

Puteti downloada redsn0w de aici  : Windows, Mac.

Tutoriale despre jailbreak folosind redsn0w si cum sa va activati tethering-ul dupa jailbreak vor veni pe site ceva mai tarziu.

Deocamdata redsn0w nu functioneaza, dupa jailbreak telefonul refuza sa booteze.

Atentie mare cu el, eu am refacut jailbreak-ul cu redsn0w desi il aveam facut cu blackra1n de mult si deocamdata nu-mi mai merge WiFi-ul, asa ca atentie mare cu redsn0w.

LE : dupa un reset network settings si-a revenit.

30 COMENTARII

  1. mie nu imi merge wi fi si am permanent si acum pe laptop si pe iphone nu merge tin sa precizez ca am iphone 3G cu firmware 05.11.07 pana in prezent rulam soft 3.0 am zis sa trek si eu la 3.1.2 ca tot omu am trekut la 3.1.2 cu itunes 9 am bagat blackra1n si surpriza ciuciu wifi nu merge.. apoi am zis s aincerc cu redsnow si ciuci imi da doar erori am incercat si metoda normala si cu metoda expert.. nimic.. stie cineva vreo solutie ce as putea face.. am repus de 1 mii de ori 3.1.2 am dat de 100 de ori restor network settings nush ce sa ii mai fac sa il arunk?:D daca ma poate ajuta cineva… tnx:)!!

  2. zaone nu imi gaseste nici o retea nimic scanez si nimic.. si nici gps nu imi merge cred.. ca am luat de pe itunes sttre wifi.. si ala imi cere sa imi gaseasca locatia… si nu mi-o gaseste ai vreo idee ce as putea face ca sunt in pragul disperari nu stiu ce sa ii fac si nici jailbreak nu pot sa ii fac cu 3..1.2 pt ca nu am net .. am blackrain dar daca ciuciu net.. pf.. vreo idee ce sa ii fac vreun downgrade sau ceva ce pot sa ii fac sau sa dus ceva la el ..?

  3. Normal ca nu ai retea daca nu l-ai deblocat. Fa jailbreak cu redsn0w cu noile versiuni Pusey in ultimul articol si dupatta asta uita-te la articolul despre instalarea blacksn0w fara internet. Eu nu am internet pe PC intru de pe tel asa ca te descurci singur sa-l gasesti.

  4. i-am facut acum si jailbreak si degeaba…..am facut cu ultima versiune de redsnow:( ce as putea sa fac? am facut cu ea cu-> Windows 0.9.3 beta cu tethering hack. o alta idee?:-s chestia e ca nici daca pun soft normal fara jailbreak nu merge nimic:(

  5. nush daca am precizat retea wirless nu retea mobila… la asta ma refeream zaone.. daca ai citit mai sus cu atentie cand am scris prima oara

  6. @CoSSmiN: Daca nu iti merge WiFi eu nu am ce sa ii fac, incearca un restore si set as new in loc de restaurearea backup-ului sau in cel mai rau caz fa restore la 3.0, problemele cu WiFi fie se rezolva cu reset network settings fie cu restore si set as new fie deloc.

  7. mersiq zaone poi nici eu nu stiu ce sa ii mai fac ma gandesk sa nu fie de la router si de aia poate nu merge o sa incerc si in alte parti pai… since am incercat si am pus 3.1.2 curat si am dat set as new si degeaba si cred ca am facut de 1000 de ori nu stiu cum sa ma intorc la 3.0 imi da erori.. nu reusesc sa il pun..ms oricum

  8. hai ca dau 2.39$ pe programel zici ca e bun? fatza de celelalte free? acuma sa vad daca ami am ceva pe cardul postepay ca daca nu trb sa ma duk sa il incarc maine:)

  9. oki asa o sa fac.. o ultima intrebare te mai stresez un pic e posibil sa se strice wifi asa aiurea.. nu am facut nimic decat sa pun soft 3.1.2 normal din itunes si nu a mai mers.. sti ceva ai auzit pe cineva?:)

  10. @CoSSmiN: Downloadezi un firmware 3.0 original deschizi iTunes, tii shift apasat si click restore si selectezi firmware-ul respectiv, sper sa-ti reuseasca. Eu atunci am facut downgrade pana la 2.2 si nu a mers.

  11. eeu tin minte ca facusem downgrade de la 3.0 la 2.2.1 conform unui tutorial de pe youtube… si m-am chinuit oleaq.. dar am reusit si totul era :X acum am gasit ceva pe youtube sa fac downgrade la baseband de la 05.11.07 la 04.26.08 sau cum era…nu mai retin exact… oare are vreun effect

  12. Telefonul l-am luat in octombrie 2008 dar din italia… apropo am reusit dupa 100 mii de teste fara sens adia la nimereala.. sa revin la 3.0 am incercat normal cu itunes 8.2.1.6 si nu a mers mi-a dat spre sfarsit o eroare si am repetat procesul de cateva ori.. asa ce am facut… am pus cu winpwn-2.5-BETA Setup 2.0.2 a mers cat a mers apoi ceva erori.. dupa asta ce am facut.. am luat redsn0w 0.7.1 am pus direct 3.0 fara sa mai intru in itunes sa dau restore.. si a mers si acuma ma aflu in itunes si incep sa il sincronizez.. sunt cu 3.0 si jailbreak facut… momentan incerc sa testez wirlessu park acuma se incarca mai mult adik cauta mai mult daca nu reusesc o sa incerc in alta locatie asta e unica sansa.. !! sper ca nu a deranjat ce am comm acuma si am scris aici zaone:) bafta !

  13. @CoSSmiN: Nu a deranjat, incearca mai bine sa mergi al altcineva cu wireless in casa sau intr-un loc unde sigur exista wireless dar sa fii atent pentru ca iPhone-ul nu recunoaste si nu se conecteaza la orice Wireless. Insa din moment ce la tine acasa mergea si dupa update nu mai merge eu as zice ca e cam dus WiFi-ul.

  14. Tweets that mention Redsn0w 0.9 final aduce tethering si suport pentru iPod Touch 3G | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by a l e x a n d r u, zaone. zaone said: Redsn0w 0.9 final aduce tethering si suport pentru iPod Touch 3G – http://bit.ly/cMy7zH […]

  15. zaone si cu 3.0 la fel facea wireless si am zis daca e busit atunci.. da sa bag 3.1.2 si am revenit la 3.1.2 asa.. dar tot la fel nu mergea asa ca ce m-am gandit… am facut pe laptop o retea wirless cum am descis wireless-ul in 2 secunde la gasit.. deci teoretic daca incerc in alta parte.. poate merge.. ci doar routerul meu nu il recunoaste… faza e ca mergea.. dar si pe 3.0 cateodata imi facea figuri… dar scriam eu numele retelei si mergea pana la urma… dar acuma nu mai merge delok… m-am uitat la router la setari… am restartat router-ul m-am uitat ca gaina in lemne ce setari sa ii mai fac sa mearga momentan nici un rezultat.. ce e drept problema e ca routerul e la 1 etaj deasupra mea.. si 2 camera mai indreapta decat mine.. deci nu pot fi exact langa el ca sa vad daca asa se conecteaza.. dar inainte mergea.. acum nu prea cine stie poate isi revin.. momentan stiu sigur ca nu e bulit.. ci e ceva ciudat ca nu mai vrea cu roouterul meu sau poate e vreo setare cine stie… noi sa fim sanatoshi:)

  16. da dar inainte cum de era compatibil:)) ciudat ma rog. asta este.. vad eu cum ma deskurk. apropo zaone ai vazut ca a aparut 3.1.3? in itunes?:)

  17. cine poate sa ma ajute si pe mine…am un iphone 3g si mi so instalat ceva update de pe itunes si acum nu mai merge…nu stiu nici ce ios imi trebe ca il am de doar 2 saptamani si habar nu am ce sa ii mai fac..