Cyder 2 – instalati aplicatii din Cydia direct de pe PC

Cyder 2 este continuarea proiectului Cyder care consta intr-un program pentru Windows care dadea posibilitatea utilizatorilor de iPhone/iPod Touch jailbreak-uit sa instaleze fisiere .deb din Cydia dar si cele copiate de pe internet, in telefon direct din calculator fara a fi necesara conectarea telefonului la internet, deschiderea Cydia sau instalarea vreunui alt program in telefon. Practic programul downloadeaza fisierele din Cydia si le transfera intr-un folder al Cydia denumit autoinstall, dupa copierea lor trebuie dat un restart telefonului si aplicatiile vor fi automat instalate.

Cyder 2 vine acum cu un nou layout, cateva functii noi si din punctul meu de vedere e cea mai simpla metoda de a instala fisiere .deb in telefon sau din Cydia daca nu aveti conexiune la internet. Cyder 2 spre deosebire de prima versiune are acum optiunea de a copia toate sursele din Cydia direct in program usurandu-va astfel munca de a adauga manual sursele din nou, dar adauga si o optiune de a copia o anumita aplicatie impreuna cu toate „dependintele” sale, adica cu restul fisierelor ce trebuie instalate pentru ca respectiva aplicatie/patch/add-on sa functioneze corespunzator.

Deocamdata programul este in faza beta, va pun la download versiunea RC1 a Cyder 2, nu l-am folosit dar cu prima versiune a programului m-am descurcat bine, fara probleme/erori deci ar trebui sa mearga bine si aceasta.

Pentru cei interesati programul poate fi downloadat de aici : [download id=”8″]

Daca il utilizati lasati va rog cateva impresii.

Aveti mai jos un video demonstrativ :

Articolul precedentiDroid Mini – browser Android pe iPhone
Articolul următoriTunes 9.0.3 disponibil pentru download : UPDATE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.