iDroid Mini – browser Android pe iPhone

iDroid Mini este un browser foarte asemanator cu cel de pe telefoanele dotate cu sistemul de operare Android al celor de la Google, un browser care spre deosebire de “vechiul” Safari adauga cateva functii in plus dar parca si un aer diferit reflectat prin design-ul specific Android-ului.

Primul lucru care se observa inca de la deschiderea browser-ului sunt cele 9 thumbnail-ul, asemanatoare cu cele din Google Chrome, pentru care puteti seta 9 site-uri pe care le vizitati in mod frecvent pentru o mult mai usoara accesare a acestora, pur si simplu dati click pe un thumbnail, introduceti adresa si gata. Navigarea se face destul de rapid desi am sesizat ca la unele site-uri browser-ul se misca cam greoi, in partea de jos aveti o bara cu 4 tab-uri pentru a deschide ferestre noi, dand click pe fiecare tab veti fi intampinat de pagina cu thumbnail-uri care contin site-urile favorite sau puteti introduce adresa in bara de sus. Browser-ul are de asemenea suport pentru bookmarsk dar si o optiune interesanta “Find” cu ajutorul careia puteti cauta anumite cuvinte pe pagina prin care navigati.

E un browser destul de dragut, din pacate tab-urile si optiunile nu pot fi accesate din landscape mod cand telefonul afiseaza content-ul in fullscreen, insa ca si diversitate eu zic ca merita o incercare, mai ales ca e gratuit.

Cei interesati il poti downloada din Ro AppStore de aici, mai jos aveti o galerie foto si un filmulet introductiv :