Zvon : imagini cu iPhone 4G

De vreo cateva ore circula pe internet imagini cu ce pare a fi dupa unii prototipul modelului noului iPhone 4G surprins intr-o poza langa Apple iPad cu cateva ore inainte de keynote-ul oficial Apple de luna trecuta. Conform site-ului AppleInsider care citeaza din surse “sigure”, modelul din imagine este viitorul iPhone 4G pe care Apple urmeaza sa il lanseze oficial la inceputul aceste veri, in cadrul unui keynote organizat cel mai probabil undeva la mijlocul lunii iunie.

Sincer sa fiu tot astfel de  “surse” au spus ca la keynote-ul din ianuarie vom vedea iPhone OS 4.0, iPhone 4G, multitasking flash, bla bla, insa desigur nimic din acestea nu s-a intamplat si postarea acestor poze ma face sa ma intreb, nu cumva Apple a sesizat ca iPad-ul nu are parte de primirea pe care si-o imaginau? Nu cumva vor sa “starneasca” clientii cu privire la viitorul model de iPhone inca de pe acum? Tot ce se poate, s-a dovedit ca Apple are o echipa de marketing foarte buna care stie sa creeze nu buzz in jurul oricarui produs, oricat de bun sau slab ar fi.

Totusi, daca intr-adevar s-ar dovedi ca acesta este noul model de iPhone atunci voi fi si mai dezamagit la vara, ma astept la o schimbare estetica, desi iPad-ul a imprumutat elemente din iPhone 3G/3GS si iPhone 2G este foarte posibil sa vedem o asemenea implementare si la vara in noul model. Sper ca Apple sa nu riste iar totul pe cartea hardware si sa prezinte un produs care estetic arata identic cu cele 2 lansate in anii anteriori.

Ramane de vazut, voi ce parere aveti, e sau nu iPhone 4G?