iBluenova – noutati

Au trecut aproape 2 saptamani de la ultimele vesti legate despre iBlueNova ,aplicatia care urmeaza sa inlocuiasca celebra iBlueTooth si sa permite in sfarsit si utilizatorilor de iPhone 3GS sa trimita fisiere prin intermediul Bluetooth, si iata ca au aparut niste noutati, din pacate “noutatile” sunt cam dezamagitoare pentru ca inca nu se stie odata exacta pentru lansarea aplicatiei, doar ca va mai dura inca cel putin 1 saptamana pana vom vedea aplicatia in Cydia.

Pe contul oficial de Twitter MeDevil a anuntat ca inca mai sunt probleme in ceea ce priveste viteza de transfer a fisierelor de pe un device pe altul asa ca probabil va mai dura ceva vreme pana va gasi o rezolvare si daca intre timp mai apare un firmware update atunci perioada de asteptare s-ar putea prelungi pe o perioada nedeterminata.

In ritmul asta s-ar putea sa nu vedem iBlueNova decat in vara, dupa lansarea OS 4.0 si a unui nou model de iPhone.

6 COMENTARII

  1. de abia astept sa apara k de cand il astept ….o intrebare am si eu melodiile pe care le voi primi prin bluetooth cu acest program le pot asculta in playerul iphoneului ,o gasesc in lista de elodii de acolo sau o ascult cu iFile