Navigon 1.5 astazi in AppStore cu un update interesant

Unul dintre cele mai bune dar si mai populare soft-uri de navigatie pentru iPhone/iPod Touch din lume, Navigon are parte de un nou update astazi, in cursul zilei va fi lansata in AppStore versiunea 1.5 a aplicatiei.

Navigon 1.5 vine cu ceva bunatati : in primul rand are integrat Twitter si Facebook dandu-ne posibilitatea de a trimite pe cele 2 site-uri de social networking date privind locatia curenta dar va permite aplicatiei sa calculeze distanta/timpul necesar pana la destinatie si sa le afiseze si pe acestea prin intermediul Twitter/Facebook; in al doilea rand va fi introdusa functia MyRoutes care va culege date despre stilul de condus al utilizatorului si in functie de ziua din saptamana, ora din zi, si alti cativa factori va calcula cea mai buna ruta pentru a ajunge la destinatie, aplicatia luand fiind practic personalizata pentru fiecare utilizator. Iata ce spune Gerard Mayr, reprezentant al Navigon :

„With NAVIGON MobileNavigator MyRoutes for, we are integrating application for the iPhone NAVIGON one of the most used functions available on our latest generation of PNDs. Users will have a route calculation even more tailored to personal driving habits, „says Gerhard Mayr.

Navigon 1.5 va aduce totodata si alte features cum ar fi : Google Locals, posibilitatea de a vizita un site prin simpla introducere a coordonatelor, dar si o noua interfata 3D cu anumite facilitati puse la dispozitie de catre NASA, insa aceasta facilitate va trebui cumparata separat din aplicatie.

Navigon 1.5 va fi lansat astazi in AppStore si pare a fi un update destul de interesant.

Articolul precedentAppulo.us inchis definitiv de ieri
Articolul următorAdevarul din spatele recentelor probleme cu appulo.us
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.