Navigon 1.5 astazi in AppStore cu un update interesant

Unul dintre cele mai bune dar si mai populare soft-uri de navigatie pentru iPhone/iPod Touch din lume, Navigon are parte de un nou update astazi, in cursul zilei va fi lansata in AppStore versiunea 1.5 a aplicatiei.

Navigon 1.5 vine cu ceva bunatati : in primul rand are integrat Twitter si Facebook dandu-ne posibilitatea de a trimite pe cele 2 site-uri de social networking date privind locatia curenta dar va permite aplicatiei sa calculeze distanta/timpul necesar pana la destinatie si sa le afiseze si pe acestea prin intermediul Twitter/Facebook; in al doilea rand va fi introdusa functia MyRoutes care va culege date despre stilul de condus al utilizatorului si in functie de ziua din saptamana, ora din zi, si alti cativa factori va calcula cea mai buna ruta pentru a ajunge la destinatie, aplicatia luand fiind practic personalizata pentru fiecare utilizator. Iata ce spune Gerard Mayr, reprezentant al Navigon :

“With NAVIGON MobileNavigator MyRoutes for, we are integrating application for the iPhone NAVIGON one of the most used functions available on our latest generation of PNDs. Users will have a route calculation even more tailored to personal driving habits, “says Gerhard Mayr.

Navigon 1.5 va aduce totodata si alte features cum ar fi : Google Locals, posibilitatea de a vizita un site prin simpla introducere a coordonatelor, dar si o noua interfata 3D cu anumite facilitati puse la dispozitie de catre NASA, insa aceasta facilitate va trebui cumparata separat din aplicatie.

Navigon 1.5 va fi lansat astazi in AppStore si pare a fi un update destul de interesant.

9 COMENTARII

  1. Am Navigon 1.4 pe telefon alaturi de TomTom si IGO dar parte proasta a Navigon-ului e ca nu stie in Romania decat strazile importante din orase…Altfel se misca mult mai bine decat IGO.

  2. merg si eu pe iGO cel putin pentru RO, dar problema la el este ca pierde enervant de des semnalul..eu sper intr-un update pentru iphone, sau ceva mai detaliata RO pe Navigon care e destul de dragut, dar cu acoperire slabuta la noi

  3. eu am folosit destul de mult igo prin romania.. doar in romania tin sa precizez si am fost multumit tot timpul mi-a mers perfect si niciodata nu a pierdut semnalul 🙂 tin sa precizez ca l-am folosit cat si in orashe mici si prin dealuri si coclauri si cat si prin orashe mari:)

  4. @iLies: Eu am folosit Navigon si iGo in mai multe orase mici din Moldova si diferenta dintre ele nu era prea mare, ambele recunosteau destul de bine strazile, problema era cu semnalul, la Navigon fluctua cam des.