Prima Pagina aplicatii Appulo.us inchis definitiv de ieri

Appulo.us inchis definitiv de ieri

Dupa atata vreme in care appulo.us a fost cel mai mare site de aplicatii cracked, pentru iPhone/iPod Touch, acum a venit timpul ca locul sau sa fie luat de noua creeatie a celor de la hackulo.us, AppTrackR.

Incepand de ieri domeniul appulo.us este redirectionat catre un alt site, iar serverul care pana acum cateva zile abia facea fata milioanelor de vizitatori care intrau zilnic in cautare de aplicatii, are in sfarsit posibilitatea de a se odihni.

Locul portalului appulo.us a fost luat de AppTrackR.org, un proiect care este in desfasurare inca de la inceputul anului iar portalul in sine este online inca de luna trecuta pentru a da utilizatorilor posibilitaea de a afla/a se obisnui cu el inainte de inchiderea finala a appulo.us.

R.I.P appulo, iti venise timpul de mult, de acum va puteti bucura de noul portal care este mult mult mai atractiv si mult mult mai rapid decat vechiul appulo.us.

Acum asteptam si urmatoarea creatie a celor de la hackulo, InstallR.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 731 - Computer Games Forum()

 • seby97

  pot sa zic ca au facuut o mare greseala,puteau sa le lase pe amandoua si nu se mai aglomera unul dintre ele
  R.I.P. appulo

 • @seby97: Well 2 servere costa bani multi si in cazul appulo presupun ca acel server costa cel putin 1000$ deci din punct de vedere financiar nu era prea rentabil.
  Tare mi-e frica de faptul ca si AppTrackR o sa ajunga supra-aglomerat in curand.

 • alex

  “Holy Crap Something’s Coming” – well.. nu cred ca este inchis definitiv

  “Yo! I’m having some servers moved around. Everyone involved in this is busy as hell, so it might take a few days. Check back later for some news 🙂

  –Kyek

  (lol @ this domain being re-pointed to a french industry site by mistake xD)”

 • @alex: Da, am vazut si eu acum, e altceva la mijloc defapt.

 • coco

  Merci pentru site , ajutor … 🙂 bafta