Nou video cu panoramic 3D view introdus in Navigon 1.5

Ieri am vazut primul video cu interfata 3D introdusa in noul Navigon 1.5, prezentata de presedintele  companiei Navigon si astazi il vom vedea pe acelasi Gerhard Mayr prezentand, intr-un video filmat tot in cadrul conferintei internationale MacWorld 2010, panoramic view-ul introdus in Navigon 1.5 si felul in care acesta randeaza geografia hartilor introduse in aplicatie.

Dupa cum spuneam si in articolele precedente despre Navigon 1.5, compania a avut o colaborare destul de stransa cu NASA care le-a oferit harti foarte detaliate cu geografia pamantului, lucru care dupa cum veti vedea va avea un impact enorm in produsul final ce urmeaza sa fie lansat in zilele urmatoare.

Iata si video-ul in cauza :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QjRkzWUci4Q[/youtube]

Articolul precedentCodul Rutier romanesc intr-o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch
Articolul următorAppulo.us revine sub o noua forma – UPDATE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.