Eliminate Pro 1.2 cu multiplayer co-op prezentat la MacWorld 2010

Eliminate Pro este unul dintre cele mai bine vandute first person shooter multiplayer games pentru iPhone/iPod Touch pentru ca da posibilitatea utilzatorilor posibilitatea de a-si testa abilitatile pe serverele online apartinand celor de la Ngmoco, developerii aplicatiei, insa totodata ofera optiunea e a hosta multiplayer games prin intermediul WiFi, local pentru mai multi jucatori.

Astazi in cadrul conferinte MacWorld 2010, Ngmoco a prezentat versiunea 1.2 a jocului, ce umreaza sa apara in curand in AppStore, care vine cu un feature nou, foarte dorit de utilizatori : co-op multiplayer. Practic veti putea juca alaturi de un prieten, in echipa, contra 3 feluri diferite de inamici introduse odata cu noul mod de joc. Co-op multiplayer va fi disponibil doar pentru modul Deathmatch, jucatorii putand selecta daca vor sa joace co-op sau nu din meniul device-ului.

Versiunea 1.2 aduce si 2 harti noi in care trebuie sa supravietuiti 3 minute pentru a castiga, odata cu acestea vor fi introduse noi tipuri de inamici, hartile vor contine tot felul de upgrades/armura/viata/ etc pentru a va facilita supravietuirea.

Eliminate Pro 1.2 este aproape gata si se zvoneste ca il vom vedea foarte curand in AppStore.