Prima Pagina aplicatii Eliminate Pro 1.2 cu multiplayer co-op prezentat la MacWorld 2010

Eliminate Pro 1.2 cu multiplayer co-op prezentat la MacWorld 2010

Eliminate Pro este unul dintre cele mai bine vandute first person shooter multiplayer games pentru iPhone/iPod Touch pentru ca da posibilitatea utilzatorilor posibilitatea de a-si testa abilitatile pe serverele online apartinand celor de la Ngmoco, developerii aplicatiei, insa totodata ofera optiunea e a hosta multiplayer games prin intermediul WiFi, local pentru mai multi jucatori.

Astazi in cadrul conferinte MacWorld 2010, Ngmoco a prezentat versiunea 1.2 a jocului, ce umreaza sa apara in curand in AppStore, care vine cu un feature nou, foarte dorit de utilizatori : co-op multiplayer. Practic veti putea juca alaturi de un prieten, in echipa, contra 3 feluri diferite de inamici introduse odata cu noul mod de joc. Co-op multiplayer va fi disponibil doar pentru modul Deathmatch, jucatorii putand selecta daca vor sa joace co-op sau nu din meniul device-ului.

Versiunea 1.2 aduce si 2 harti noi in care trebuie sa supravietuiti 3 minute pentru a castiga, odata cu acestea vor fi introduse noi tipuri de inamici, hartile vor contine tot felul de upgrades/armura/viata/ etc pentru a va facilita supravietuirea.

Eliminate Pro 1.2 este aproape gata si se zvoneste ca il vom vedea foarte curand in AppStore.

LIKE
Articolul anteriorGuerilla Bob 1.01 update
Urmatorul articolMicrosoft Office in curand pe iPad?