Microsoft Office in curand pe iPad?

Umbla zvonuri ca Microsoft planuieste sa lanseze o versiune mobila a Microsoft Office special pentru iPad, asta dupa ce Mike Tedesco, Senior Product Manager la Microsoft, la sfarsitul unei prezentari a aplicatiei Office pentru Mac OSX, a facut precizari despre intentiile companiei de a developa o versiune pentru iPad a Microsoft Office in viitorul apropiat.

Anuntul este unul foarte important deoarece ar aduce foarte multa credibilitatea iPad-ului in special in randul clientilor business care s-ar putea gandi foarte serios la achizitionarea prodului Apple in defavoarea altor internet tablets poate mult mai bine dotate.

Totusi aceasta orientare a Microsoft spre iPad ar putea avea un scop ascuns si anume colaborarea intre cele 2 companii ar creea un mare avantaj fata de GoogleBing care este hotarata sa lanseze o internet tablet in cursul acestui an sau cel tarziu anul viitor. Si sa nu uitam de faptul ca acum o luna se zvonea faptul ca va fi adaugat in Safari ca default search engine in defavoarea Google.

Oricare ar fi motivul, daca Microsoft va lansa o varianta Office pentru iPad, ati vrea sa vedeti una si pentru iPhone/iPod Touch?