Prima Pagina aplicatii Microsoft Office in curand pe iPad?

Microsoft Office in curand pe iPad?

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Umbla zvonuri ca Microsoft planuieste sa lanseze o versiune mobila a Microsoft Office special pentru iPad, asta dupa ce Mike Tedesco, Senior Product Manager la Microsoft, la sfarsitul unei prezentari a aplicatiei Office pentru Mac OSX, a facut precizari despre intentiile companiei de a developa o versiune pentru iPad a Microsoft Office in viitorul apropiat.

Anuntul este unul foarte important deoarece ar aduce foarte multa credibilitatea iPad-ului in special in randul clientilor business care s-ar putea gandi foarte serios la achizitionarea prodului Apple in defavoarea altor internet tablets poate mult mai bine dotate.

Totusi aceasta orientare a Microsoft spre iPad ar putea avea un scop ascuns si anume colaborarea intre cele 2 companii ar creea un mare avantaj fata de GoogleBing care este hotarata sa lanseze o internet tablet in cursul acestui an sau cel tarziu anul viitor. Si sa nu uitam de faptul ca acum o luna se zvonea faptul ca va fi adaugat in Safari ca default search engine in defavoarea Google.

Oricare ar fi motivul, daca Microsoft va lansa o varianta Office pentru iPad, ati vrea sa vedeti una si pentru iPhone/iPod Touch?

emag black friday lista reduceri