Prima Pagina aplicatii F0recast – verifica daca iPhone/iPod Touch-ul tau poate fi jailbroken/decodat

F0recast – verifica daca iPhone/iPod Touch-ul tau poate fi jailbroken/decodat

Va spuneam acum cateva zile despre F0recast, program care va da posibilitatea de a iPhone-ul vostru poate fi jailbroken/decodat sau daca iPod Touch-ul poate fi jailbroken, si iata ca astazi iH8sn0w, omul din spatele proiectului, a pus pe pagina sa de Twitter primul screenshot cu aplicatia.

Dupa cum vedeti aplicatia verifica serialul, baseband-ul si modelul telefonului pentru a va spune daca telefonul este compatibil cu vreun soft de jailbreak/decodare si asta deoarece odata cu lansarea firmware 3.1.3 iPhone 3GS nu poate fi jailbreak-uit decat cu un custom ipsw, iar baseband 05.12.01 din firmware 3.1.3 nu poate fi decodat momentan.

Dupa spusele lui iH8sn0w aplicatia se afla in ultima faza de development si cel mai probabil vom vedea o versiune finala saptamana aceasta.

Am spus-o si repet, este probabil cea mai utila aplicatie pentru iPhone/iPod Touch facuta in ultima vreme si sper sa isi faca treaba cum trebuie pentru ca i-ar ajuta pe foarte multi sa isi dea seama ce pot face/nu face cu telefonul lor.

 • Bkp

  Copiat de pe iSpazio? 😀

 • Poza de aici : http://twitter.com/iH8sn0w/status/9108881494 , restul e ce stiam deja din ce a zis iH8sn0w. Besides, niciodata nu copiez/traduc articole, tot ce scriu e 100% de la mine, nu ma refer la informatii in sine pentru ca informatiile sunt aceleasi pe 10 site-uri daca te utii, ci articolul.
  Si oricum, unele lucruri apar la mine inainte sa apara la ei/altii. Cred ca am fost primul care a scris despre faza cu exploit-ul, abia a 2-a zi am vazut stirea si pe la altii.

 • Lupoaecata

  Multumesc zaone pt. site , de cand l-am desoperit intru zilnic pe el, stiu multe site-uri cu si despre apple dar nici unu nu este asa de actualizat.

 • @Lupoaecata: Mersi, incerc sa eu sa pun cat mai multe, atat cat imi permite timpul, daca n-as fi singur probabil ar aparea si mai multe articole.

 • Pingback: f0recast va fi lansat oficial astazi! | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()