SBSchedule : programeaza actiunile SBSettings

SBSchedule este un add-on pentru iPhone/iPod Touch destinat sa lucreze cu toggle-urile din SBSettings, prin intermediul caruia puteti programa respectivele toggles sa se activeze/dezactiveze automat la anumite ore. Practic folosind acest add-on puteti seta SBSettings sa inchida automat WiFi-ul la ora 22:00 sau sa inchida Edge-ul si implicit conexiunea la internet sau poate sa seteze profilul Airplane Mode care va deconecteaza de la retea, orice toggle din SBSettings poate fi activat automat folosind acest add-on. Dar asta nu-i tot, puteti seta sa inchida Push Notifications peste noapte pentru a nu fi deranjati sau dupa cum se vede din screenshots ati putea avea optiunea de a preseta inchiderea anumitor aplicatii folosind toggle-ul Processes, insa nu stiu sigur daca este intr-adevar posibil.

Iata lista de features a SBSchedule :

* Make multiple profile groups from any toggle you have in SBSettings.
* Extended SBSetting toggle functionality by downloading more features: Push Mail, Push Notification and more…
* Have a quick access to your profile group list from any app.
* Set a given time to trigger an profile group.
* A given group can enable some features and disable others.

Add-onul pare foarte interesant si util pentru unii insa tineti minte ca foloseste mobilesubstrate pentru a functiona si trebuie sa stea deschis tot timpul deci durata de viata a bateriei poate fi afectata considerabil.

SBSchedule poate fi cumparat din Cydia Store pentru 2.99$.


2 COMENTARII

  1. mersi zaone pt acest review. vroiam sa instalez sbschedule dar am citit aici ca foloseste mobilesubstrate si mai bine lasa :)) tine`o tot asa !