SBSchedule : programeaza actiunile SBSettings

SBSchedule este un add-on pentru iPhone/iPod Touch destinat sa lucreze cu toggle-urile din SBSettings, prin intermediul caruia puteti programa respectivele toggles sa se activeze/dezactiveze automat la anumite ore. Practic folosind acest add-on puteti seta SBSettings sa inchida automat WiFi-ul la ora 22:00 sau sa inchida Edge-ul si implicit conexiunea la internet sau poate sa seteze profilul Airplane Mode care va deconecteaza de la retea, orice toggle din SBSettings poate fi activat automat folosind acest add-on. Dar asta nu-i tot, puteti seta sa inchida Push Notifications peste noapte pentru a nu fi deranjati sau dupa cum se vede din screenshots ati putea avea optiunea de a preseta inchiderea anumitor aplicatii folosind toggle-ul Processes, insa nu stiu sigur daca este intr-adevar posibil.

Iata lista de features a SBSchedule :

* Make multiple profile groups from any toggle you have in SBSettings.
* Extended SBSetting toggle functionality by downloading more features: Push Mail, Push Notification and more…
* Have a quick access to your profile group list from any app.
* Set a given time to trigger an profile group.
* A given group can enable some features and disable others.

Add-onul pare foarte interesant si util pentru unii insa tineti minte ca foloseste mobilesubstrate pentru a functiona si trebuie sa stea deschis tot timpul deci durata de viata a bateriei poate fi afectata considerabil.

SBSchedule poate fi cumparat din Cydia Store pentru 2.99$.


Articolul precedentAppulo.us va ramane inchis definitiv
Articolul următorFind in my page – cum sa folosesti functia search in Safari pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.