Meebo a lansat o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch

Meebo.com, unul dintre cele mai celebre si utilizate site-uri de chat din lume a lansat in sfarsit o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care permite utilizatorilor sa foloseasca platforma dedicata acum direct si de pe terminalul Apple. Meebo.com ofera din 2005 tuturor vizitatorilor posibilitatea de a se loga in contul de Yahoo/MSN/etc si a discuta cu prietenii din lista direct de pe site-ul Meebo folosind platforma acestuia.

Meebo este compatibil cu AOL / AIM, Yahoo!, MSN / Windows Live, Gmail / Google Talk, Facebook, MySpace plus alte 100 de retele de socializare, si sunt sigur ca majoritatea dintre voi au folosit cel putin odata meebo pentru a discuta cu cineva pe Yahoo! de la scoala sau de la vreun prieten care nu avea Yahoo! Messenger instalat in calculator.

Iata feature-urile aplicatiei :

– Swipe to switch between multiple conversations
– Rotate for landscape mode and a wider keyboard.
– Message preview from the Chats List
– Full Meebo emoticon support
– Push notifications
– Searchable Chat History
– Sort chats by most recent or full view
– Support for all the major IM networks, and many more

Meebo poate fi downloadata gratuit din orice AppStore, si asta o face un must have pentru cei care nu au bani sau nu vor sa plateasca pentru o aplicatie dedicata ori nu vor sa instaleze cate o aplicatie diferita pentru fiecare serviciu in parte. Aplicatia poate fi downloadata din Ro AppStore de aici.