Street Fighter IV in curand in AppStore

Street Fighter IV, celebrul joc pentru PC/console va fi in sfarsit portat si pe iPhone/iPod Touch, compania Capcom luand decizia de a sustine development-ul aplicatiei si lansarea acesteia in saptamanile urmatoare in AppStore.

Street Fighter este poate una dintre cele mai populare arcade fighting games din toate timpurile si iata ca in cele din urma isi va gasi un loc si in AppStore. Capcom lucreaza deja de vreo cateva luni la acest port si din primele informatii se pare ca toate elementele din jocul original vor fi pastrate si portate in aplicatia pentru iPhone/iPod Touch, insa cel mai mult s-a pus accentul pe control deoarece jocul necesita maiestrie in manuirea combo-urilor si Capcom nu vrea sa dezamageasca fanii seriei prin lansarea unei aplicatii care sa aibe deficiente din acest punct de vedere.

Deocamdata Capcom nu a anuntat lista completa de caractere ce vor fi incluse in aplicatie insa se pare ca vor exista atat playeri din seriile vechi ale Street Fighter dar si cei noi introdusi odata cu lansarea Street Fighter IV. Totusi Capcom a anuntat ca fiecare player va avea toate miscarile caracteristice portate in aceasta aplicatie inclusiv combo-urile care vor beneficia de aceeasi animatie ca si in versiunile pentru PC/console.

via ign.com