Aplicatii gratuite acum in AppStore

Cele 3 aplicatii prezentate mai jos sunt disponibile GRATUIT in AppStore doar astazi : 16.02.2010 asa ca luati-le cat mai puteti!

Alchemize – este o aplicatie asemanatoare arhicunoscutului Tetris, in care trebuie sa alipiti elemente de acelasi fel, pentru ca mai apoi cand sunt cel putin 3 dintre aceste elemente unul langa celalat sa le spargeti pentru a obtine diferite achievments care va vor ajuta de-a lungul jocului sa obtineti scoruri din ce in ce mai mari dar si diferite obiecte ce vor contribui la spargerea cat mai efectiva a clusterelor de elemente.

Joculetul in sine este destul de distractiv, sunt destul de multe nivele prin care trebuie sa treceti iar efectele grafice nu sunt de neglijat, pe masura ce inaintati in joc acestea devin din ce in ce mai variate, fiecare set de elemente avand propriile efecte speciale pentru spargerea clisterelor.

Pentru cei interesati, aplicatia poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i1ziHFQaqbo[/youtube]

Navy Patrol : Coastal Defense Advanced – ce-a de-a doua aplicatie gratuita pe care v-o prezint astazi este un tower defense clasic insa spre deosbire de cele cu care v-ati obisnuit pana acum acesta va pune in rolul unui strateg care cu ajutorul armelor puse la dispozitie trebuie sa apere coasta americana de invadatorii care incearca sa o cucereasca.

Sincer sa fiu am fost placut impresionat de aceasta aplicatie pentru ca este bine construita, are multe nivele si permite destulde upgrade-uri pentru turretele aruncate in lupta impotriva navelor inamice, all-in-all un tower defense game care merita jucat.

Navy Patrol : Coastal Defense Advanced poate fi downloadata gratuit din Ro Appstore de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r6BzrEHQSH0[/youtube]

Textropolis – este cea de-a treia si ultima aplicatie gratuita pe ziua de astazi, un joculet care va pune la incercare imaginatia si spiritul inventiv dandu-va posibilitatea de a construi orase prin gasirea cuvintelor care se potrivesc acestora.

Spre deosebire de alte jocuri care au un timer inauntrul caruia trebuie sa indepliniti un task, Textropolis este mult mai laid-back dand utilizatorului posibilitatea de a incerca oricate combinatii de cuvinte doreste pana ajunge la cea corecta, neexistand nici un fel de penalizare pentru introducerea de mai multe ori a unor cuvinte gresite.

E un joculet interesant si bun la plictiseala ce poate fi downloadat gratuit din Ro AppStore de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eq_fmyP5Qo8[/youtube]