Otterbox Defender – cea mai rezistenta carcasa pentru iPhone/iPod Touch

Mobile World Conference ce se desfasoara la Barcelona zilele acestea este una dintre cele mai mari conferinte din domeniul telecomunicatiilor din lume si pana astazi ne-a oferit multe noutati care cel mai probabil vor redefini modul in care vom privi terminalele mobile anul acesta. Dar MWC nu este doar o conferinta pentru prezentarea inovatiilor ci si o conferinta pentru a readuce in atentia publicului anumite produse care merita atentia dar si consideratia noastra.

Un astfel de produs este Otterbox Defender, probabil cea mai rezistenta carcasa pentru iPhone/iPod Touch existenta in lume la ora actuala. Carcasa este formata din 3 straturi, un prim strat format din folii protectoare care acopera ecranul/ logo-ul din spate/obiectivul camerei, un al doilea dintr-un mulaj composit facut din material polycarbonat compus din 2 piese foarte rezistente in care este fixat iPhone/iPod Touch-ul si care se imbina cu ajutorul unor clips-uri si al treilea este un mulaj de silicon care vine montat peste cel din polycarbonat si protejeaza iesirile audio/usb dar si butoanele device-ului de orice fel de impact sau ofera impermeabilitate in cazul contactului cu apa.

Desi ofera o protectie foarte buna, carcasa tripleaza aproape grosimea telefonului si dupa cum veti vedea din video reduce destul de mult si sensibilitatea touch-ului dar si a butoanelor. Otterbox Defender costa 50$ in SUA, aprox 36 € in Europa insa deocamdata in Romania nu am vazut nici un magazin care sa vanda asa ceva.

Intrebarea cea mare este : ati monta asa ceva pe telefon doar pentru a-l proteja de orice impact?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dtoobfN2ZSg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=McJ1nxMNOW4[/youtube]

14 COMENTARII

  1. salut, sincer sa fiu mi se pare ca ii schimba enorm infatisarea telefonului si pe mine unul nu m-ar incanta;poate doar rezistenta la socuri o iau ca pe un atu al acestei carcase; dar as vrea sa-mi spuna si mie cineva ce carcasa de genul asta, dar poate mai finuta putin, gasesc pe la noi care sa merite si sa protejeze iphone-ul. poate un raport pret/calitate bun sau doar calitate daca stie cineva.multumesc

  2. @bebe: Nu stiam de magazinul ala, oricum vad ca pretul e destul de apropiat de cel din SUA deci e bine.
    In alta ordine de idei, nici eu nu mi-as monta asa ceva pe telefon, carcasa e buna pentru cei care lucreaza in constructii, mecanici, God knows what.

  3. cat despre site-ul dat mai sus cu carcasa unealta : e in zona berceni magazinul si e un domn acolo care pune superb folii de protectie pt iphone si alte telefoane.am pus la vreo 6 telefoane acolo si nu am avut probleme.

  4. @seby97: E putin cam patratoasa :)) Sa nu mai vorbim de faptul ca e destul de scumpa, exista oare oameni care ad da 300$ pe o carcasa ca asta cand cu inca 200 si-ar lua un iPhone nou?

  5. Eu am otterbox defender, e OK, e adevarat, mareste telefonul, dar sincer imi place asa. Stratul exterior de silicon este atat de aderent incat imi scoate tot din buzunare atunci cand scot telefonul. Daca il arunc pe birou nu aluneca deloc. Acolo unde a aterizat, acolo ramane. Il put aseza si pe bordul masinii, intr-o pozitie de unde ar cadea oricum alta carcasa, la un unghi de aproximativ 30 de grade si ramane acolo oricat de multe denivelari si gropi ar fi pe un drum (urban, nu off-road). Per ansamblu e ok. Imi place!