Painting Walls – redecoreaza-ti casa direct de pe telefonul mobil

Paiting Walls este o noua aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care va da posibilitatea de a vedea cum ar arata o peretii casei voastre daca ati alege o culoare difererita pentru ei.

Folosind o poza facuta cu camera device-ului, aplicatia va deschide meniul unde aveti o paleta destul de bogata de culori din care puteti alege si prin simpla apasare a unui buton puteti colora toti peretii. Lista de culori disponibile este compusa din nuante diferite pentru fiecare culoare primara, avand la indemana o serie intreaga de optiuni pentru a va colora casa.

Sincer sa fiu mi se pare a fi o idee foarte buna deoarece este cea mai simpla si utila cale de a vedea cum ar arata o eventuala rezugrafivire a peretilor si adaugarea schimbarea culorii existente. Daca as fi avut aplicatia asta acum cateva luni tare bucuros as mai fi fost 😀

Partea buna este ca Paiting Walls este foarte ieftina, pentru doar 0.79€ puteti rezolva foarte multe probleme inclusiv indecizia care totdeauna exista intr-o asemenea situatie. Aplicatia poate fi cumparata din Ro AppStore de aici.