Data Blocker – opreste traficul internet pe iPhone

Data Blocker este o noua aplicatie pentru iPhone disponibila in Cydia care opreste traficul de date facut folosind conexiunea oferita de operatorul de telefonie mobila, si practic este cea mai simpla solutie de a face asta in cazul in care nu aveti instalat SBSettings sau nu aveti activata optiunea Cellular Data Network.

Prin instalarea acestei aplicatii blocati orice fel de trafic atat prin 3G/Edge/GPRS, deci nimic nu intra/iese prin conexiunea oferita de operatorul de telfeonie mobila. Data Blocker este o solutie mult mai buna decat  Data Toggle, care este defapt un toggle pentru SBSettings, deoarece blocajul impus de Data Blocker subzista chiar si dupa ce restartati telefonul, in timp ce blocajul impus de Data Toggle trebuie reactivat dupa restart.

Daca doriti totusi sa aveti posibilitatea de a naviga din nou pe internet folosind conexiunea oferita de operatorul de telefonie mobila singura solutie este sa intrati in Cydia si sa dezinstalati Data Blocker.

Pentru cei interesati aplicatia poate fi instalata gratuit din Cydia.

Inca o mentiune, pe unele site-uri este scris Date Blocker in loc de Data Blocker, atentie mare Data Blocker e numele aplicatiei, daca cautati dupa Date nu veti gasi nimic in Cydia.