Orange a modificat abonamentele de internet pe mobil

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a schimbat recent tarifele pentru abonamentele de internet pe mobil dupa cum urmeaza : pentru 3€ pe luna primiti acum 20MB de trafic, iar pentru 5€ pe luna primiti 200MB de trafic, modificand totodata si tarifele pentru traficul suplimentar, fiecare MB va costa 20 de eurocenti.

Noile abonamente sunt mai mult decat dezavantajoase avand in vedere ca in oferta precedenta cea mai scumpa optiune era de 6 euro si oferea un trafic de 500MB/luna plus o tarifare mult mai convenabila. Masura luata de Orange este una extrem de proasta avand in vedere ca Vodafone de exemplu are oferte mult mai bune oferind internet pe mobil la 4 euro cu 500MB trafic inclus si in curand Cosmote isi va extinde serviciile de internet mobil odata cu trecerea la infrastructura 3G, sa nu mai vorbim de cei care folosesc RDS si ofertele de acolo.

Ar fi 2 explicatii : fie Orange nu face profitul de alta data si s-a hotarat sa traga de la client cat poate de mult, fie reteaua lor nu mai face fata traficului avand in vedere ca anul trecut si anul acesta au avut vanzari foarte bune pentru iPhone. Oricum ar fi tot noi avem de suferit de pe urma “deciziilor” lor.