4×4 Jam – aplicatia gratuita a zilei

Proiectul FreeAppADay continua astazi cu inca o aplicatie gratuita de data aceasta de la Invictus Games, 4×4 Jam, un offroad racer in care trebuie sa va demonstrati indemanarea in a conduce masini 4×4 pe teren accidentat.

4×4 Jam seamana destul de mult cu un 1nsane, un joc pentru PC produs tot de Invictus Games, in ceea ce priveste, masinile, stilul de gameplay dar si grafica, insa eu personal sunt bucuros ca am gasit un asemenea joc pentru iPhone/iPod Touch. Aplicatia are ceva vreme de cand e in AppStore, avand in vedere ca in momentul de fata sunt peste 150.000 aplicatii e destul de greu sa tii pasul cu toate noutatile.

Dupa cum spuneam, jocul va pune in postura unui sofer de 4×4 racer si practic trebuie sa va intreceti cu alti 3 oponenti pentru a ajunge primul la checkpoint-uri de-a lungul unor harti gigantice care va vor testa indemanarea in a conduce peste dealuri, printre copaci, etc. Aveti la dispozitie nu mai putin de 32 de event-uri, un numar impresionant de masini din care sa alegeti, si cateva environment-uri diferite care contribuie in totalitate la feelingul de off road racer al jocului.

Pentru cei interesati 4×4 Jam poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vgGmewXqjEc[/youtube]

Articolul precedentOrange a modificat abonamentele de internet pe mobil
Articolul următorMy3G – o alternativa buna pentru 3G Unrestrictor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.