PMS Buddy – pentru barbatii informati

AppStore-ul gazduieste acum nu mai putin de 150.000 aplicatii, care dintre care mai ciudate sau mai bizare, dar care totusi aduc miliarde de dolari pentru Apple an dupa an deoarece dupa informatii recent publicate de Apple se pare ca numarul aplicatiilor downloadate din AppStore a ajuns la 3 miliarde!

Anyway, sa revenim la aplicatii ciudate, PMSBuddy se inscrie cu succes in aceasta categorie deoarece aceasta mica dar ingenioasa aplicatie pentru iPhone/iPod Touch pe baza datelor introduse de voi va avertizeaza cand vine perioada lunii in care iubitei voastre ii vine ciclul. Da, exista asa ceva si pentru barbati, nu doar pentru femei.

Oricat de ciudat ar suna PMS Buddy are si un site care deserverste nu mai putin de 10.000 de barbati ce vor sa fie intotdeauna tinuti la curent in legatura cu perioadele „grele” ale lunii. Cei de la PMS Buddy o duc atat de bine incat vor sa implementeze un serviciu care pe baza GPS-ului sa indice utilizatorilor cele mai apropiate florarii pentru a nu ajunge acasa „nepregatiti”, ba mai mult se gandesc chiar sa implementeze PUSH Notifications in viitoarea versiune a aplicatiei.

Pentru cei care vor sa fie intotdeauna informati aplicatia costa 0.79€ si poate fi downloadata din Ro AppStore e aici.

Articolul precedentFront Contacts – aplicatia Phone direct in LockScreen
Articolul următorTwittelator Pro 3.7.2 – big update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.