Front Contacts – aplicatia Phone direct in LockScreen

Front Contacts este un nou widget pentru iPhone care va da posibilitatea de a aduce in LockScreen toate optiunile din aplicatia Phone pentru o mai usoara folosire a functiilor acesteia fara a fi nevoiti sa deblocati telefonul in tot acest proces.

Front Contacts functioneaza prin intermediul Cydget si aduce in lockscreen tot ceea ce gasiti in aplicatia Phone din telefon prin simpla apasarea a catorva butoane. Intreaga lista de contacte, cu avatar cu tot poate fi afisata in LockScreen, listele de apeluri pierdute/primite si dialerul pentru a punea suna pe cineva, chiar si o functie de cautare printre contactele din agenda telefonului.

Dupa cum spuneam Front Contacts este un widget care functioneaza prin intermediul Cydget si trebuie sa va atentionez asupra faptului ca instalarea Cydget poate avea efecte destul de mari asupra vietii bateriei deoarece widget-urile folosite de el vor ramane constant deschise in background ca si procese, necesitand resurse si implicit vor duce la scaderea autonomiei bateriei.

Pentru cei interesati Front Contacts poate fi cumparat din Cydia Store la pretul de 3.99$.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbY8v1-fqXg[/youtube]