iPhone 4G va permite video calling

3

iPhone SDK-urile date developerilor inainte de lansarea urmatoarelor versiuni de firmware contin intotdeauna informatii interesante si despre urmatoarele produse care urmeaza sa apara.

De data aceasta in iPhone SDK au fost gasite detalii privind capacitatea noului iPhone de a permite apeluri vindeo, detaliile constand in 2 iconite sugestiv denumite AcceptVideo/DeclineorEndVideo. Oare intentioneaza Apple sa introduca in sfarsit o camera frontala pentru viitorul model de iPhone? S-ar parea ca da avand in vedere recentele detalii, mai ales ca respectivele iconite au fost gasite in folderul pentru aplicatia Phone.

Dar asta nu e tot, la o analiza a unor fisiere apartinand de aplicatie Phone au fost gasite detalii privind permiterea VideoChat-ului de pe noul terminal al Apple. Dovezi in plus ca poate la vara vom vedea in sfarsit un iPhone revolutionar, sau poate sunt doar niste informatii aruncate de Apple pentru a indrepta atentia tuturor spre anumite aspecte, altele decat cele ce urmeaza a fi aplicate in noul iDevice.