Vroom – iPhone just got a whole lot faster – Fake!

Cele mai mari probleme pentru posesorii de iPhone/iPod Touch sunt autonomia scazuta a bateriei si desigur memoria insuficienta, pentru posesorii de iPhone 2G/3G/iPod Touch modele mai vechi. Ei bine Vroom vine sa corecteze aceste mici deficiente ale celor mai bine vandute device-uri din lume la ora actuala, prin implementarea unor masuri care deja exista pe alte terminale mobile ca BlackBerry sau T-Mobile G1.

Toate procesele Apple functioneaza pe baza unor daemons care tin deschise fara rost foarte multe procese iar asta duce la aglomerarea ram-ului telefonului si la verificari daca este nevoie de ele care au drept efect scaderea autonomiei bateriei. Vroom vine sa corecteze aceste neajunsuri prin inchiderea acestor procese si deschiderea lor doar daca doriti sa folositi un serviciu afiliat lor si apoi inchiderea imediata in caz de nefolosire.

Dar asta nu e tot ce face Vroom, developerul se lauda cu unele tweak-uri ale bateriei care acum in loc sa se inchida cand mai are undeva pe la 4-5% se va inchide cand va ajunge la 1% si se va deschide mult mai repede dupa ce il bagati in priza. In principiu totul se bazeaza pe inchiderea proceselor care sunt in plus si credeti-ma ca numarul acestora este destul de mare. Din primele estimari developer-ul spune ca utilizatorii de iPhone 3GS vor avea undeva in jur de 200 MB ram liberi, iar cei de iPhone 3G in jur de 81 si toate aceste cifre par a fi confirmate de cei care au testat aplicatia. Mai mult decat atat, toti relateaza ca device-urile au devenit mult mult mai rapide dupa implementarea acestui tweak.

Iphonerookie ” It def rules supreme over any other tweak out there even over the previous versions of this same tweak. We don’t mean to rub it in, just giving it review as meant to “

Zausse ” 3gs just got faster. “

Byronmarshall ” To let you know have been able to open gta game for first time without tweak couldn’t do that “

Sincer sa fiu astept cu mare interes acest tweak deoarece stiu ca numarul proceselor ce stau deschise in background este mare si majoritatea sunt inutile iar asta afecteaza performantele telefonului si autonomia bateriei. Vroom va fi disponibil in curand in Cydia insa va costa 1.99$.

Suna bine nu? Totul e FAKE! O pacaleala a unui developer care incearca sa faca niste bani de pe seama oamenilor. Practic developerul a luat un fisier care deja exista in iPhone OS insa nu este folosit pentru ca folosirea sa duce la ingreunarea Device-ului si la scaderea performantelor bateriei, deci este recomandat sa NU INSTALATI ACEASTA APLICATIE! Iata ce implica instalarea acestei aplicatii :

1. Instalarea ei va creea o partitie virtuala pe flash disk-ul telefonului, acesta o va folosi ca RAM ceea ce in final va duce la timpi mari de acces, scaderea performantei telefonului si scaderea autonomiei bateriei deoarece functionarea continua a hard drive-ului necesita curentul oferit de baterie.

2 . Flash disk-ul telefonului are o durata de viata limitata, aproximativ 100.000/1.000.000 scrieri, iar scrierea continua pe acesta ar putea reduce durata sa de viata, asa ca aveti FOARTE MARE GRIJA!

3. Folosirea acestei aplicatii va solicita intens si procesorul care in final va duce tot la scaderea autonomiei bateriei.

4. Informatiile privind inchiderea telefonului la o limita mai mica si deschiderea in aceleasi conditii sunt false deoarece aceste functii sunt implementate in placa de baza a telefonului si nu in iPhone OS, ele nu pot fi modificate sub nici o forma!

In final, tineti minte, aplicatia e FALSA si nu produce niciunul dintre efectele sustinute de developer, ba chiar contrariul lor si exista posibilitatea sa va stricati telefonul!

Sursa BigBoss.