Promovarea iPhone 3Gs continua


O duce Apple rau cu vanzarile anul acesta? Sa fie oare asta motivul pentru care Apple lanseaza o reclama noua dupa cele 2 de ieri? M-as fi gandi ca Apple doreste sa promoveze iPad-ul de acum si nu iPhone 3Gs-ul care si asa a avut vanzari record la nivel global.

Oricum dintre toate 3 asta mi se pare cel mai interesant, asta datorita faptului ca Apple promoveaza ideea ca iPhone-ul este un gadget ce poate fi folosit oriunde pentru aproape orice task, chiar si pentru a controla si administra ce se intampla in casa voastra, de exemplu stinsul luminilor cand voi sunteti la kilometri departare de casa.

Totusi sunt foarte curios cum vor arata reclamele pentru iPad.

Articolul precedentTap Tap Revenge 3.2 update
Articolul următorRaspunsul Apple privind scoaterea aplicatiilor 18+ din AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.