Promovarea iPhone 3Gs continua


O duce Apple rau cu vanzarile anul acesta? Sa fie oare asta motivul pentru care Apple lanseaza o reclama noua dupa cele 2 de ieri? M-as fi gandi ca Apple doreste sa promoveze iPad-ul de acum si nu iPhone 3Gs-ul care si asa a avut vanzari record la nivel global.

Oricum dintre toate 3 asta mi se pare cel mai interesant, asta datorita faptului ca Apple promoveaza ideea ca iPhone-ul este un gadget ce poate fi folosit oriunde pentru aproape orice task, chiar si pentru a controla si administra ce se intampla in casa voastra, de exemplu stinsul luminilor cand voi sunteti la kilometri departare de casa.

Totusi sunt foarte curios cum vor arata reclamele pentru iPad.

18 COMENTARII

  1. E clar ca vanzarile de iPhone 3GS nu sunt la fel ca dupa lansare, pentru ca iPad a fost anuntat, iar un nou model iPhone apare in doar cateva luni. Totusi era de asteptat, cred ca Apple vrea doar sa promoveze imaginea iPhone in general acum ca au aparut atat de multe alte telefoane cu touchscreen.

  2. @mafia: De ce spui ca nu are OS 3? Cum ti-ai dat seama de treaba asta?
    @Serban: Poate, totusi Nexus One are vanzari extrem de slabe si alt terminal care sa concureze iPhone-ul nu prea exista. Eu totusi m`as fi asteptat sa promoveze iPad`ul.

  3. @mafia: Dar asta nu inseamna ca nu e OS 3, asta e un video de prezentare, ar putea fi facut intr-un iPhone Simulator de exemplu, fara functia search, sau poate ai dreptate si e o versiune mai veche insa ma indoiesc deoarece aplicatiile noi cer OS 3.0

  4. @zaone: vor promova si iPadul, stai fara grija 🙂 Cel mai probabil dupa lansare. Cred ca va fi mult mai promovat decat iPhoneul, dat fiind ca foarte putini chiar isi doresc porcaria aia. Eu prevad cel putin vreo 10 ads pe site-ul lor oficial, dupa lansare.