Tap Tap Revenge 3.2 update

Tap Tap Revenge 3.2 este unul dintre cele mai productive jocuri pentru iPhone/iPod Touch avand un profit estimat de aproximativ 1 milion de dolari pe luna si cu peste 15 milioane de downloads pana in prezent este una dintre cele mai populare aplicatii din AppStore, ocupand de multe ori pozitii pe podiumul topului celor mai „hot” aplicatii din AppStore.

In cursul zilei de ieri Tap Tap Revenge 3.2 a primit un nou update care aduce o serie de imbunatatiri la nivelul graficii, functionalitatii si performantei dar developerii au introdus si cateva features noi cerute insistent de utilizatori.

Iata changelog-ul pentru Tap Tap Revenge 3.2 :

– Locale-appropriate prices now displayed on Store item pages.
– Online weapons throttled, to improve gameplay and performance
– Download progress bar bug fix
– Improved performance for long „tap & holds”
– Improved scoring accuracy and fairness
– Cosmetic fixes and improvements throughout
– Fixes for crashes and hangs
– Fixes for memory leaks

Tap Tap Revenge 3.2 poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici, insa majoritatea enhancement-urilor trebuie cumparate prin intermediul in-app purchases.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36w1NIGUm6E[/youtube]

Articolul precedentEcranul de pe iPhone net superior celui de pe Nexus One
Articolul următorPromovarea iPhone 3Gs continua
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.