Tap Tap Revenge 3.2 update

Tap Tap Revenge 3.2 este unul dintre cele mai productive jocuri pentru iPhone/iPod Touch avand un profit estimat de aproximativ 1 milion de dolari pe luna si cu peste 15 milioane de downloads pana in prezent este una dintre cele mai populare aplicatii din AppStore, ocupand de multe ori pozitii pe podiumul topului celor mai “hot” aplicatii din AppStore.

In cursul zilei de ieri Tap Tap Revenge 3.2 a primit un nou update care aduce o serie de imbunatatiri la nivelul graficii, functionalitatii si performantei dar developerii au introdus si cateva features noi cerute insistent de utilizatori.

Iata changelog-ul pentru Tap Tap Revenge 3.2 :

– Locale-appropriate prices now displayed on Store item pages.
– Online weapons throttled, to improve gameplay and performance
– Download progress bar bug fix
– Improved performance for long “tap & holds”
– Improved scoring accuracy and fairness
– Cosmetic fixes and improvements throughout
– Fixes for crashes and hangs
– Fixes for memory leaks

Tap Tap Revenge 3.2 poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici, insa majoritatea enhancement-urilor trebuie cumparate prin intermediul in-app purchases.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36w1NIGUm6E[/youtube]

1 COMENTARIU

  1. N are legatura dar o aplicatie f tare din Cydia mi se pare OwnSpy…pacat ca e 0.99 E/zi din cate inteleg. Sunt curios cum sta la capitolul consum baterie si daca are nevoie de internet non stop..sau cum functioneaza ca nu gasesc la ei pe site detalii.