iPhone SDK 3.2 beta 3 – flash, camera frontala, video calling, toate pentru iPhone 4G?

iPhone SDK 3.2 beta 3 facut disponibil de Apple in cursul serii trecute se pare ca ascunde mai multe buntati decat ne-am fi asteptat despre noul iPhone 4G si asta in ciuda faptului ca in cateva saptamani este programat sa apara iPad-ul.

Avand in vedere ca pentru iPad-ul a fost deja anuntat faptul ca nu va avea o camera frontala, noile descoperiri sunt foarte interesante, deoarece cautand prin SDK-ul lansat aseara au fost gasite din nou informatii privind o camera frontala, video calling, posibilitatea de a face zoom cu care si ceva nou, o comanda care activeaza flash-ul cand faceti o poza. Toate informatiile legate de camera frontala se crede ca sunt teste pentru noul iPhone 4G deoarece iPad-ul nu are si nu va avea asa ceva, deci in mod logic urmatorul produs dotat cu camera frontala ar putea fi iPhone 4G, insa prin noul SDK au fost gasite si iconitele pentru butoanele destinate respingerii/acceptarii apelurilor pentru video calling si acele butoane sunt foarte mari, specifice iPad-ului si nu iPhone-ului, insa pana la vara mai este destul timp ca Apple sa le redimensioneze.

Pe langa toate acestea in iPhone SDK 3.2 beta 3 au fost gasite si 2 setari care permit utilizatorilor sa seteze o poza pentru background-ul din SpringBoard, cat si pentru LockScreen. Acesta este un feature nou deoarece Apple nu permitea pana acum posibilitatea de a schimba background-ul din SpringBoard, problema e ca optiunea e disponibila doar pentru iPad momentan, insa sunt sigur ca se va gasi o cale de a o aduce si pe iPhone.

Ce parere aveti, vom avea flash si camera frontala in noul iPhone 4G?