iPhone SDK 3.2 beta 3 – flash, camera frontala, video calling, toate pentru iPhone 4G?

iPhone SDK 3.2 beta 3 facut disponibil de Apple in cursul serii trecute se pare ca ascunde mai multe buntati decat ne-am fi asteptat despre noul iPhone 4G si asta in ciuda faptului ca in cateva saptamani este programat sa apara iPad-ul.

Avand in vedere ca pentru iPad-ul a fost deja anuntat faptul ca nu va avea o camera frontala, noile descoperiri sunt foarte interesante, deoarece cautand prin SDK-ul lansat aseara au fost gasite din nou informatii privind o camera frontala, video calling, posibilitatea de a face zoom cu care si ceva nou, o comanda care activeaza flash-ul cand faceti o poza. Toate informatiile legate de camera frontala se crede ca sunt teste pentru noul iPhone 4G deoarece iPad-ul nu are si nu va avea asa ceva, deci in mod logic urmatorul produs dotat cu camera frontala ar putea fi iPhone 4G, insa prin noul SDK au fost gasite si iconitele pentru butoanele destinate respingerii/acceptarii apelurilor pentru video calling si acele butoane sunt foarte mari, specifice iPad-ului si nu iPhone-ului, insa pana la vara mai este destul timp ca Apple sa le redimensioneze.

Pe langa toate acestea in iPhone SDK 3.2 beta 3 au fost gasite si 2 setari care permit utilizatorilor sa seteze o poza pentru background-ul din SpringBoard, cat si pentru LockScreen. Acesta este un feature nou deoarece Apple nu permitea pana acum posibilitatea de a schimba background-ul din SpringBoard, problema e ca optiunea e disponibila doar pentru iPad momentan, insa sunt sigur ca se va gasi o cale de a o aduce si pe iPhone.

Ce parere aveti, vom avea flash si camera frontala in noul iPhone 4G?

8 COMENTARII

  1. daca are camera frontal si flash si are si ceva mega pixel camera de facut poze/video etc direct din prima zi is in coada la magazin… daca nu voi ramane tot la 3g cum ca si pana acum.. 3gs nu ma impresionat.. vom vedea:)

  2. sincer mie nu mi se pare ca imi ofera atat de multe ca sa ma convinga sa trek la el mi se pare doar bani arunkati aiurea 🙂

  3. @CoSSmiN: Asa ziceam si eu pana am pus mana pe 3Gs si am observat ca zboara prin meniul telefonul, nu mai agata la aplicatii, nu sta in meniu sa se gandeasca pana deschide ceva, nici o problema cu jocuri care merg greu, GPS mai bun, camera mai buna, la revedere probleme cu WiFi. Eu nu regret deloc trecerea, stateam cu un 3G intr-o mana si cu 3GS in cealalta si ma intrebam cum am avut atata rabdare cu 3G-ul, fara nimic instalat pe el tot se misca mai greu decat 3GS-ul cu SBSettings, Cydia si alte minunatii.

  4. e o chestie zaone dar eu tot nu trec 3gs si nu o sa imi schimb 3g cu un 4g sau etc.. daca nu are o camera muult muult mai buna 🙂

  5. Si eu am trecut de la 3G la 3GS…mi-am vandut 3G si pana am facut rost restul banilor sa iau 3GS am stat cu un nokia 3310 vreo 1 luna.A meritat asteptarea aia pt 3GS;) recomand si tie..subscriu si eu la ce a zis zaone mai sus