iPhone SDK 3.2 beta 3 disponbil pentru developeri

In cursul serii trecute Apple a facut disponibil prin intermediul site-ului destinat developerilor cea de-a treia varianta beta a iPhone SDK 3.2 si probabil va fi ultima avand in vedere ca din luna martie vor incepe sa apara si primele iPad-uri.

Momenan nu se stiu prea multe despre acest update, doar ca a reparat o mare parte dintre bugurile existente in beta 2, imbunatatirile sunt axate in cea mai mare parte pe iPad Simulator pentru a oferi developerilor un mediu cat mai propice pentru creearea aplicatiilor destinate iPad-ului. Dar asta nu e tot, se pare ca Apple a introdus si un nou API despre care inca nu se stiu prea multe, pe masura ce vor aparea noi informatii va voi anunta.

Pe langa toate astea se pare ca Apple a introdus optiunea de a transforma proiectele de aplicatii pentru iPhone in aplicatii pentru iPad noul SDK actualizand automat proiectul incluzand automat fisierele necesare compatibilitatii cu iPad-ul.

Cam asta e deocamdata, in mod sigur in zilele urmatoare vor aparea mult mai multe informatii, va voi tine la curent pe masura ce aflu si alte noutati.

4 COMENTARII